JUST NU PICS!

En dagens vardagrum. Liv vasen från Jonas Bohlin är fylld med höga grässtrån. Och 8st Iittala värmeljus hållare. 4 st av dom är frostade och 4st är i klarglas. Jag älskar levande ljus nu i  höst mörkret.

Tjingeling!
Just nu hemma hos oss. Liten Docka sitter i soffan och spelar på Daddys Iphone. Men strax skall liten skruttas gå och knyta sig. Jag har just suttit och lyssnat på Sockrets läsläxa.  Måndags kvällarna är en riktigt titta på tv kväll. Då kommer både Ensam mamma söker samt Svenska Hollywoodfruar.


Denna tavla har flyttat ut till vardagsrummet och står nu lutad mot den vita väggen. Jag älskar texten för avd den står för Ars Amandi = Konsten att älska!

 Lagom soft en måndagkväll hemma i soffan.  

Jisses, vad konsentrerad Dockan är här. Tror ni att hon märkte av att mamma var där och fotade henne?

Nu skall jag ta och fixa lite kvällsmat till mina små hungriga sessor. Samt så måste jag förbereda en liten överraskning till Daddy i familjen:)!

Njut kvällen vänner!
KRAM
CC

9 thoughts on “JUST NU PICS!

 1. tina says:

  Alltså…oj vad jag gillar din inredningsstil!
  Tavlan är ju bara så fin…och fina bilder på söta fina dottern!
  Ha en fortsatt fin kväll!

  kram!!!

 2. Room of karma says:

  Tack alla fina kommenterare här inne på min blogg.

  Kul att jag kan inspirera er till att börja fixa där hemma:)!

  Magasinhyllan är designad av Jonas Bohlin men den tillverkas inte längre.

  Tavlan har jag gjort själv. Kul att ni gillar den. Texten har en poäng tycker jag!

  Tack alla ni fina. Ni gör mig glad. Jag har haft såååå mycket om kring mig så jag är så dålig på att skriva i kommentarfältet nu för tiden. Men jag är alltid inne på er bloggar och tittar runt när ni har skrivit hos mig. Ni är ju mina blogg vänner:)!!!!

  kram alla finingar!
  CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *