UR SESSORNAS RUM IDAG

 

Ur sessornas rum denna soliga tisdag!

.

.

.

 

Tjing alla fina läsare!

.

Idag har jag haft en dag tillsammans med min stora sessa som varit hemma från skolan. Vi har varit och köpt fiskar till akvariet och gjort lugna aktiviteter mm. Haft mor & dotter tid och suttit och pratat om allt mellan himmel och gjord. Vi har hittat roliga sällskapsspel bla.  Vi har verkligen börjat spela mycket sällskapsspel tillsammans den sista tiden, vilket jag tycker är ett jätte roligt sätt att umgås på hela familjen! Vi brukar spela Monopol, Diamanten, Uno, Bondespelet mm. Är det någon av er läsare som har några bra familje speltips att dela med er av?.

.

.

.

Stora Sockrets favorit blomma ROS – visst är denna färgen vacker?!.

.

.

KRAM

.

 

6 thoughts on “UR SESSORNAS RUM IDAG

  • Carola says:

   Det var länge sedan man spelade det. Åhhh det måste jag kolla upp igen:) Tack för tipset.
   Jag har varit lite off i blogg världen men jag kikar in hos dig i kväll tjejen:)

   Vi ses.
   Kram CC

  • Carola says:

   Ja Monopol är ju en rolig evighets spel:) Vi har Monopol Göteborg vilket är superkul eftersom det är gatorna som vi ofta går på:) Jag ägde hela Liseberg sist som ex:) Bra val, köp det i julklapp vet ja:)

   Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *