HOW TO KISS A FROG HOS Oii

Dessa fina röda julkläder kommer från How to Kiss a Frog och finns att köpa på nätbutiken Oii

.

.

.

Godkväll Raringar!

.

Har ni börja julhandla än?!.

Nu är det snart dags att tänka på julkläderna också. I år funderar jag på att köra  klassiskt rött på oss alla flickor i familjen. Julen är ju ändå röd, eller hur?!. Innan har jag nästan alltid kört vinter vitt mer åt äggskalsvitt på kläderna men i år tänker jag nog bryta det och köra klassiskt rött ♥ Hittade lite fina kläder på vår favorit barnbutik på nätet här. Själv så har jag ingen aning om vad jag skall ha, hihihi. Kanske något i varm ull eftersom jag alltid fryser!!

.

Nu skall jag fixa lite god kvällsmat till mina två hungriga sessor som just kommit hem från olika roliga aktiviteter.

.

Vi ses i morgon!

.

.

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *