UPPDATERAD 2014

 

.

.

.

.

Välkommen Onsdag!

.

Mår ni bra alla snyggingar där ute?

Idag öppnade jag ett mail som fick mig att hoppa högt av glädje. Vilka människor jag får möta via roomofkarma. Vilka fantastiska läsare ni är. Vill bara passa på att tacka för att ni är ni!

.

Som ni redan vet så är jag inne i projekt fixas barnrum. Och idag har vi varit och köpt en ny vit bärbar dator till Sockret också, den är rååååå snygg!! Passar snyggt in i det vita flickrummet. Hon önskar sig en massa andra teknik prylar som jag inte direkt har så stor koll på, men jag skall försöka bättra mitt intresse där. Apropå teknik, så är det en utav er läsare som just lärt mig att swisha pengar. Nope, jag hade aldrig gjort något liknande tills för här om kvällen. Dessutom så har jag fått till tecken i form av glada gubbar mm på min Iphone. Sockret sa att jag var pinsam när jag skrev så här  när jag var glad 🙂 Från och med idag så skriver jag ☺ när jag är glad. OMG nu är jag uppdaterad 2014, hihihi. Ok det är ju helt galet jag vet.

.

Nu blir det hämtmat och ett glas vitt, mums!

.

KRAM

.

Psst! Jag har bästa vintipset, jag lägger ut den snart när jag hittar beställnings nummer på flaskan. Vinet är nämligen en beställningsvara, men ack så god!!

One thought on “UPPDATERAD 2014

  1. Sofia says:

    Vad rolig du är. Du är inte ensam. Här har du en till som inte vill lära sig all ny teknik.
    Ser fram i mot nya vintips.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *