JOHAN RHEBORG PÅ SIN FÖRSTA STORA SOLOTURNÉ

 (en POSE för endast mig, som vi sent kommer att glömma)

 Johan Rheborg på Sverigeturné med personlig standupföreställnig och idag så var han i Kungsbacka teatern för att bjuda på underhållning.

.

.

.

Hello!

.

Idag bänkade vi oss Jag, Daddy och vår stora dotter ”Sockret” oss längst fram på rad 1, och i mitten av teater salongen i Kungsbacka för att få underhållas av Johan Rheborgs första stora soloturné. ( bästa platsen)  Standupföreställningen ”RHEBORG” ger en humoristisk inblick i hans uppväxt och hur det är att ha fyllt 50 år och fortfarande brottas med ett dåligt självförtroende. Ja, det var så här det stod om hans uppträdande. Och att Johan Rheborg är en riktigt bra komiker det visst vi innan. Johan Rheborg är en av Sveriges mest kompetenta komiker och skådespelare, med en osviklig tajming och närvaro på scen. I sin nya standupföreställning ”RHEBORG” ger Johan Rheborg komiska tillbakablickar på uppväxten varvat med smärtsamt medvetna insikter om hur det är att plötsligt befinna sig mitt i livet. Föreställningen var en total fullträff. Den var så full av sofisikerad och ren humor.  Hans mångfacetterat ordförråd och en insiktsfullhet om sitt liv gör att man ligger dubbelvikt av skratt under hela förställningen. Men för att få balans i denna föreställningen så fanns det också kapitel som han delar med sig av hans liv som var mindre komiska men som han ändå vände till det komiska, det är bara något som Johan Rheborg kan!

.

Nu måste jag också bjuda er på lite underhållning som pinsamma mamman (jag) gjorde tidigare idag på Teatern i Kungsbacka. Jo, efter typ halva föreställningen så är jag så himla glad och vill så gärna fota denna Johan så jag halar upp min Canon ur min svarta Mulberry väska som ligger på golvet framför mig. Sätter på blixten och tar några kort som ni ser ovan. Och rätt som det är så bryter Johan av sin replik.  Han tittar ner på mig som sitter i mitten på första raden, och säger – Hemskt vad du plåtar. Jag rycker då till. Och av ren reflex så gömmer jag min kamera i knät under min stora Burberry poncho och lossas som att han inte talar till mig. Åhhh herre. Denna sköna Johan som är en av Sveriges största komiker ställer sig då framför mig på scenen ställer sig i en rolig pose och säger igen – Här får du en pose att fota. Jag då lite skenerat tittar då upp och skrattar, det tar en liten stund att få upp min Canon som jag nästan har trasslat in i min poncho vid denna stund. Och ja, där fick jag det perfekta kortet. Jag tackar och ler och föreställningen fortsätter. I stolen brevid mig sitter nu min dotter med ansiktet gömt i sina händer och nästan dör över den pinsamma mamman. Och bakom oss sitter en publik på ca 400 st och skrattar med oss. Då tittar Johan på Sockret och sedan på mig och utbrast i ett leende – Jag ser att din dotter skäms brevid dig nu. Ja, herre vad kul det blev. Sedan fortsatte den inövade och mycket underhållande föreställningen som planerat. När hela denna fantastiska föreställning är slut och vi alla klappar händerna så böjer sig Johan ner mot vår dotter och säger, – Du har nog skämts mycket nu va?!. och skakar hand och log stort. Sockret nickar och tar Johan i handen. Tror dock att hon är rätt glad ändå för att hon faktiskt fick skaka hand med ”Freddan” i solsidan, hihi.

.

Johan hade sådana härliga uttryck och ord som #kränkt och KARMA-Konto mm. Och ”room of karma” gillade så klart det här med att han hade ett KARMA-Konto ♥ 

.

. 

 Johan Rheborgs soloturné får 10 möjliga av 10. Ta och boka en biljett idag vänner!!

.

KRAM

Posted in Usa

3 thoughts on “JOHAN RHEBORG PÅ SIN FÖRSTA STORA SOLOTURNÉ

  1. Anna Svensson says:

    Vad rolig du är. Det låter som en underhållande dag för er alla i familjen. Kul att du delar med dig av din vardag. Läser din blogg nästan varje dag! Ha en bra söndag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *