TONJE BLOUSE CHILL NORWAY & EN EFTERLYSNING!

Dagens vill ha! Tonje Blouse frånChill Norway. Finns att klicka hem här.
Godkväll Vänner!
Idag var jag runt på stan för att kika på lite nya kläder. Men jag tycker att det är lättare att klicka hem kläder. Det är skönare att få det hemskickat, och man kan testa i det i lugn och ro samt att man kan testa runt kläderna med sin övriga garderob.
Här ser ni den söta bloggerskan och butiksinnehavaren Gizmolina. Denna söta böna har sålt slut på alla fina  Line of Oslo blus🙁 Så nu undrar jag om det finns någon läsare där ute som vet någon butik som har kvar denna ljuvliga blus i storlek S till lilla mig ♥ Eller så finns det någon butiksägare som rent av säljer Line of Oslo och sitter på en blus till mig ♥ Snälla hjälp en kvinna i nöd, hihi! Mejla mig om ni har något tips!

Nu blir det kvällsmys i soffan med massor av levande ljus ♥

Vi ses i morgon!

KRAM

4 thoughts on “TONJE BLOUSE CHILL NORWAY & EN EFTERLYSNING!

 1. Miss.Gizmolina says:

  Hello CC!

  Jag kryssar fingrarna för att du får tag i den super duper fina blusen! och om jag skulle se den i någon butik så lovar jag att ge besked a.s.a.p.

  Önskar dig en riktigt härlig kväll och en amazing weekend ! 🙂

  Klem!

  Miss.G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *