BELSTAFF NAIMA LADY PÅ NÄÄS BOMULLSFABRIKEN

Men hallå, kolla in snyggaste partyskorna från Belstaff! Dom ni skymtar av bakom är ett måste för mig i vår! (också från Belstaff)

Toodeloo Veckans Bästa Dag!

Vad skall ni göra idag vänner?!
Idag går jag bara hemma och skrotar! Det är så skönt att vara hemma på fredagar med flickorna. Ofta så brukar jag ha planer för dagen. Men idag har faktiskt inte några planer alls:) Kanske funderar jag på att åka ner till Borås och kolla in den Chill Norway blusen som ni såg i mitt tidigare inlägg, vad den snygg?

För er som aldrig har varit på Nääs Bomullsfabriken så kan jag berätta att det är en gammal fabriksbyggnad från 1833 med oändligt stora ytor. Dom har både herr, barn och damavdelning samt heminrednings avd. Miljön är helt ovärkligt vacker. Personalen är fantastiskt trevlig också! Hit åker vi ofta hela familjen för att shoppa. Och att Daddy bjuds på kaffe i dom engelska fåtöljerna medans barnen leker i fatboyen med kamrater gör ju bara hela vistelsen för mig ännu trevligare. Det är roligare att shoppa när hela familjen är nöjda! Eller hur?!

Men kolla in vårens snyggaste jacka från Belstaff. ( nix, jag är inte gravid här häller! Det är nog bara en tok dålig hållning och knappfällig sminkning efter en hel arbetsdag med munskydd över ansiktet, hihihi) Men jag kunde inte låtta bli att lägga ut detta kort på bloggen ändå, för jackan är ju så snygg!! När jag var tonåring så läste jag en serie ur 91:an som hette Ut i vår hage. Och den rollfiguren som tidningen handlade om ser jag ut som här på bilden, herre så kul! Är det någon av er andra som har läste den?! Det var nog hundra år sedan jag läste den nu. Kanske skulle jag ta och köpa mig en 91:an idag kanske:)!

Snygg blazer kavaj till ett par ur slitna jeans. Kavaj och jeans är någont jag alltid har gillat ihop!
Nu skall jag hoppa ur myskläderna och göra dagen! Se upp fredag här kommer jag ♥

Vi ses lite senare!

KRAM
Psst! Ni är några som undrar vad jag sminkar mig med. Jag skall göra ett inlägg om det lite senare! Jag lovar!

13 thoughts on “BELSTAFF NAIMA LADY PÅ NÄÄS BOMULLSFABRIKEN

 1. evalevabo says:

  Oj vad mycket snyggt. Dom höga bruna skorna var ju sjukt snygga. Vill ha. Älskar lite klack. Har det mer och mer. Stövlar med klack..ja du vet. Grymt snyggt.
  Kram

 2. PERNILLA says:

  Hm …det kanske ska bli en liten tur ut i helgen…..skorna var grymt snygga!

  Fin helg till dig!!

  Kram pernilla på Piazzan

 3. Sofia says:

  Skitsnygga skor! Tips Avesta glass har lchf glass o chokladsmak som är perfekt på fredagar. 1g kolhydrater! Finns på Ica focus, gott med vispad grädde o hallOn…..

  Kram!

 4. Två Trappor says:

  Vilka härliga ställen du tipsar om! Så snygga miljöer och fina saker så jag skulle få spader därinne 🙂 Och du är jättesnygg i jackan, wow! Tack snälla för din fina hälsning hos mig, blev jätteglad! Din blogg inspirerar mig också! Ha en myysig helg, kram <3

 5. Anonymous says:

  Jag och min familj gillar också Nääs jättemycket, håller med om att miljön är något alldeles extra.
  Hoppas vi ses där någon gång! Ha en fin helg / Hanna i gbg

 6. House number 11 says:

  Wow, vilken affär! Och du är så fin i jackan!
  Väskan på bild nr ett väckte habegär!
  Ha en fin kväll
  Kram Jenny

 7. live a lot says:

  Grymma skor 🙂
  Och nääsfabriker – I love, synd att jag bor så himla långt ifrån att jag inte kan svänga förbi oftare bara 🙂

  Kram och härlig helg

  Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *