TOMTEPARAD OCH SKYLTSÖNDAG

TOMTEPARAD OCH SKYLTSÖNDAG

.

TOMTEPARAD OCH SKYLTSÖNDAG

 

.

 

T O O D E L O O  S N Y G G I N G A R!

.

.

Nu har jag börjat tömma min kamera från helgens alla mysigheter. Jag börjar med att visa lite pics från grådagens tomteparad och skyltsöndag i vår lilla mysiga småstad. Åhhh vad jag gillar att bo i en liten småstad. Det är dagar som denna ni ser då man trivs som bäst. Att gå runt på kullerstenar på den årliga traditionen av skyltsöndag. Möta vänner och barnens vänners föräldrar och att man faktiskt känner halva stan, det känns tryggt och mysigt! Vi har många små innergårdar som pyntas och där det strå små marknadsstånd, lotterier från alla småstadens föreningar samt små grupper av musiker som spelar och sjunger julsånger. Och vi stötte på självaste tomten och tomtemor också.

.

Jag gillar stora städer, då det kommer till semester, shopping och annat kul som varar i några dagar. Men sedan är jag faktiskt lika glad när jag sitter på tåget hem och på väg till min lilla mysiga småstad. Jag är en riktig hemma katt. Jag gillar att vara hemma hos oss. Så igår bjöd vi hem härliga familjen W till en riktig lusseafton efter gårdagens tomteparad. Vi åt det goda brödet och knäckebrödet som vi bakade under lördagen hemma hos släkten. Till det så åt vi årets första julskinka, risgrynsgröt, pepparkakor, skumtomtar, ischoklad, klassiska polkagriskäppar och vi drack glögg och knäckte nötter. Det var verkligen en riktigt mysig kväll! Det är alltid himla mysigt när vi gör saker i hop med familjen W. Tur att vi har många saker i hop med familjen W framöver. Barnen har så himla roligt tillsammans också. Lika barn leka bäst. Tur att mammorna är lika galna också, hihihi.

.

.

TOMTEPARAD OCH SKYLTSÖNDAG

.

TOMTEPARAD OCH SKYLTSÖNDAG

 

Dockan och hennes bästa vän Flisan har just fått en liten presentpåse hos tomten och tomte mor här.

.

TOMTEPARAD OCH SKYLTSÖNDAG

 

Klart man måste lämna in årets önskelista hos tomten också!

 TOMTEPARAD OCH SKYLTSÖNDAG

.

TOMTEPARAD OCH SKYLTSÖNDAG

 

TOMTEPARAD OCH SKYLTSÖNDAG

Och här var det dansuppvisning för dom små damerna denna eftermiddag.  Dom var så söta så man bara smällde av! Många stolta mammor och pappor satt det i publiken.

.

.

Nu skall jag laga lite  saffranspannkaka med hemmagjord jordgubbssylt och vispgrädde, till mina hungriga flickor och man – mums!

.

Ha en skön kväll vänner!

KRAM

tillvisitkort2

One thought on “TOMTEPARAD OCH SKYLTSÖNDAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *