PERSONLIGA PRESENTER

PERSONLIGA PRESENTER

Sommaren 2014, min älskade familj!

.

.

H E L L O

.

OMG, Vad denna helgen gick fort! Jag har haft fullt upp med roligheter så jag har inte hunnit tömma min kamera. Skall visa er min helg så fort jag hinner!

Hur går det med julklapps inköpen? Jag är inne på det lite mera personliga presenterna  i år. Eftersom jag har såååå mycke kort i datorn så kanske jag skulle ta och fram kalla lite foto på tavlor eller kanske en tapet. Surfade in på en grymt bra sida idag där man får lära sig väldigt mycket bra om man funderar på detta med canvas, fototapet, fototavlor & vanliga tavlor. Sidan heter printkungen.se och där fanns det mycket mat nyttigt att ta med sig. Jag håller just nu på att sortera bilder som skall bli årets julklappar. Lite annorlunda och personligt som förmedlar kärlek och omtanke!

Men gud vad tiden går fort, vi kommer in i vecka 50 nu!! Nu är det väldigt snart jul och det som jag tycker är riktigt skönt är att det har inte kommit någon snö på våra breddgrader!! Jag är ju ingen vintermänniska. Men jag gillar julen, maten och att samla goda vänner och släkten. Och vi har verkligen bokat upp oss denna julen. Allt från kalas, middagar, Opera till föreställningar med nära och kära. Åhhhh denna tiden på året och semestern på sommaren är ändå bäst! När man tar sig tid för det som är viktigt!

Nu blir det dags att dra till jobbet och göra dagen. Idag skall jag jobba inne på operation hela dagen. Det blir en låååång dag då vi har sex operationer samt vanliga undersökningar. Men dessa dagar är ändå roligast. Jag gillar verkligen mitt jobb!!

.

Vi ses lite senare idag, lovar!

KRAM

tillvisitkort2

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *