Tips för liljor som luktar för starkt

Tips för liljor som luktar för starkt

 

Tips för liljor som luktar för starkt

Bästa kompisen idag när jag ligger i soffan och känner mig krasslig! Ligger och lyssnar på musik och drömmer mig bort till sommaren 🙂 Snyggaste högtalaren kommer frånTivoli Audio ART ORB ni kan läsa mer om denna högtalaren och höra ljudet här, den finns att köpa hos Bagen och Kocken.

 

Tips för liljor som luktar för starkt

 

 

Tjingeling

Gillar ni liljor och har problem med den starka doften som jag?. Jag får svårt att andas i den starka blomsterdoften den ger i från sig. Det finns doftfria liljor men de är svåra att få tag på och man får förbeställa dem hos en välsorterad blomsterhandlare långt i förväg. Men ofta så brukar man spontan handla blommor till fredagen och köper det man får lust till för tillfället. Jag gillar den stora vita liljan, med ofta får jag stora besvär av lukten. Jag har under den senaste tiden kunnat köpa liljor då jag klipper bort deras pistiller på stänglarna så luktar den inte så mycket, dessutom så slipper man den fula orange färgen som fäller ner från blomman och ger fula fläckar på borden. Doften försvinner inte helt men tar bort minst 70% och blir helt plötsligt behaglig.

Hoppas ni har en bra dag, antigen är ni tillbaks på jobbet eller är ni som jag jullediga med baren och firar jullov. Det gäller att mysa ordentligt nu de sista dagarna innan skolorna drar igång!

.

Sköt om er!

Kram/Carola

One thought on “Tips för liljor som luktar för starkt

  1. Lena says:

    Min blomsterhandlare har alltid den vita doftfria sorten hemma , tål ej doften på den andra då jag är överkänslig för många dofter .De är ju så vackra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *