Årets bästa julklapp

Årets bästa julklapp

 

Årets bästa julklapp

 

Årets bästa julklapp

 

Årets bästa julklapp

 

 

Tjingeling bloggisar

Några av er är kanske nyfikna på att se lite av det jag fick i julklapp i år?

Årets favorit var klart denna högtalaren från Tivoli Audio. Den är galet snygg!! Vi har länge  tittat efter högtalare till vårt hem, men vi har inte kommit överens eftersom jag är lite kräsen på utseendet. Jag satt veckan innan jul och googlade runt efter högtalare och hittade då denna Tivoli Audio ART ORB Trådlös som jag genast skrev upp på min önskelista till tomten.  Vi har ställt den på bordet för tillfället men funderar på hänga den på väggen. Oavsett om den hängs upp på väggen likt en tavla, eller placeras i stativet likt en skulptur, är ORB ett konstföremål som förbättrar din heminredning med trådlöst kvalitetsljud. Njut av en mängd olika trådlöst spelande låtar genom att sätta på  din favoritlåt/låtar(min är då Starboy-The weeknd)  från vilken iOS- eller Android-enhet som helst då du bara behöver ansluta till din högtalares Bluetooth. ORB-högtalaren kan konfigureras för att spela upp ljud i mono, stereo och i flera rum. Denna trådlösa ORB-högtalaren, med låda i möbelträ från Tivoli Audio och galler i kvalitetstextil från Gabriel, ger ditt ljudsystem en estetiskt tilltalande touch.

Äntligen har vi kommit överens om ett högtalar- system som passar både mig, min man och mina barn. Det var årets bästa julklapp från ”Tomten” som hittade den hos Bagaren och Kocken hörde jag ( visste ni att de hade heminredning och elektronik tidigare?, det visste inte jag). Denna butiken har blivit min favorit för tillfället, då de har alla kända designmärken till hemmet. Det hade tomten koll på:)

Jag har gjort ett litet ljudklipp så ni får höra vilket fanatiskt bra ljud denna snygga högtalaren ger!

 

Kram/Carola

4 thoughts on “Årets bästa julklapp

  1. Therese says:

    Magiskt fin den där lampan asså! Har tittat på den såå många ggr. till min hall för att matcha min taklampa från Flos där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *