Tankar i sommarregn

På fötterna i dag Hunter
I örat idag ” CopenhagenMe Brunch Välkommen sommarregn! Tänk att det kan vara så härligt med en skur av sommar regn. I morse tog jag glatt på mig mina korta rosa Hunter & gick ut med nakenhunden i ett härligt ljummet sommarregn. Gräset var blött & luften alldeles ljummen. Men nu ser det ut som solen letar sig fram igen. Med en stadig frukost i magen på hela familjen så beger vi oss nog ner till Götebrog i dag igen. Sessorna & kärleken vill fiska krabbor i dag igen. Det är en favorit syssla när vi är vi havet. Men för me är det att ligga i solstolen och njuta av havslukten och lugnet. Funderar på att ta en sväng på stan med familjen. Jag är lite sugen på en mysig frote cardigan från Chillnorway till min stora sessa. Nästa vecka åker vi till Legoland och på kvällkvisten skulle hon var så söt i denna ljuvliga tröja. Och den är kramgo också. En tanke till som går i mig är om jag skall köpa en ny Iphone? En vit så klart. Den är sååå fin att se på! Är det någon där ute som har någon erfarenhet av den? Är den bra? Tippsa mig gärna om det är något speciellt jag måste tänka på. Innnan jag köper en. kk Ars amandi Vi ses!

One thought on “Tankar i sommarregn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *