Swan Porslinskanna

 Swan Porslinskanna

 

 Swan Porslinskanna

 

.

.

 

Välkommen FAB fredag

.

 Fortsätter denna fredag med att visa er en super rolig och spännande design på ett alternativ till vas. Det är Swan Porslinskanna från Selett/Confidentliving. Jag tyckte den var så toookigt rolig så jag var bara tvungen att klicka hem den. Tanken var att den skulle stå i fönstret som en vatten kanna.  Men idag får den pigga upp denna grå och lite mulna fredagen med en bukett med matchande röda tulpaner och rosor.

.

Jag startade denna dagen med att bjuda hem en goa gammal vän på en lång och mysig frukost. Vi satt och pratade i timmar. Denna frukosten och vårat samtal var just det jag behövde nu. Min vän Marie är min kontrast i det mesta. Och det är just det man kan behöva ibland när man vill ha råd. En vän som ser saker och ting ur ett annat perspektiv. Men ändå har samma mål som en annan. Tack för idag vännen!

 

 Swan Porslinskanna

 

 Swan Porslinskanna

 

.

Önskar er alla en fin fortsättning på fredagen!

Kram/Carola

tillvisitkort2

7 thoughts on “Swan Porslinskanna

  1. Inredning & Guldkanter says:

    Det lät väldigt mysigt! Sådana stunder är mycket värda! Jag tar en söndagspromenad och fikar och pratar varje söndag med en vän och jag ser fram emot de promenaderna varje vecka. Hoppas du kom fram till det du behövde. KRAM Pernilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *