Stena line danica


Stena line danica

 Välkomna ombord.

.

.

.

.

Tjingeling måndagsmorgon.

 Idag visar jag lite mer mingel bilder från dagsturen med Stena Line som firade sin Grand opening Danica. Vi hade verkligen en jätte fin dag tillsammans på fartyget. Efter att vi hade bekantat oss med varandra så begav vi oss till vårt bloggers lounge. Där vi vi lämnade i från oss våra datorer, laddare och väskor mm. Kaptenen bjöd oss till cockpit och därifrån kunde vi följa avgång från Göterborgs hamnen. Det var klart väder så utsikten var fantastik.

 

Stena line danica

 

Stena line danica

 

Stena line danica

 

Alltså liten som stor. Så är det jätte roligt att få komma upp till kapten och se hur det går till att föra fram detta stora fartyg. Men nu kan man ju undra var ”Stockholman” gör vid spakarna. Vi hade planer ett tag på att föra fartyget mot Köpenhamn, hahaha.

.

Stena line danica

.

Stena line danica

 

Stena line danica

 

Jag älskar mat från havet. Här serverades det räkor, kräftor, blåmusslor och räkröror med tillbehör. Det fanns också kött och grönsaker för dom som önskade. Denna buffén ombord är riktigt bra! Jag har åkt med Stena Line vid andra tillfällen och har då alltid ätit buffén under resans gång. Denna restaurangen är mycket duktig på allergier och har varit trevliga och hjälpsamma att tillmötes gå önskningar runt maten. Till maten drack jag årets första rosé vin. Eftersom vädret var mycket vackert och våren låg och lurade i luften så kändes det helt rätt att dricka ett glas gott rosé till havets läckerheter.

Stena line danica

 

Stena line danica

 

Stena line danica

 

.

.

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

4 thoughts on “Stena line danica

 1. Rita says:

  Vilka fina bilder. Tänker på semester när jag ser Stena båten. Om du gillar deras mat då är den nog riktigt bra! Kram

  • Carola says:

   Maten är riktigt bra här ombord! Och det är som att åka på en liten minisemester när man åker färga ♥

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *