Sponsrad Video: Låt din köksresa börja på Marbodal

Marbodal bygger kök för livet. För att visa hur ett bättre flyt kan uppnås i ett kök bestämde de sig för att bygga ett fullt fungerande kök i en tågvagn från 50-talet. Hela vagnen renoverades och byggdes om. Taket, väggar, golv och fönster renoverades och ett fullt fungerande kök ritades och installerades. I köket placerades flera av Marbodals nya produktinnovationer som hjälper till att skapa ett bättre flyt i köket. På marbodal.se kan du kolla in alla produktnyheter och uppleva resan på tåget. Låt din köksresa börja på Marbodal – välkommen ombord!

Jag är så otroligt nöjd med vårt nya kök, Aspekt från Marbodal som vi har i vårt nybyggda hem idag. Det är enkelt, stilren och håller i längden. Det är mycket att tänka på när man väljer kök. En sak som jag är väldigt nöjd med idag är att vi inte valde några handtag på våra luckor. Vi föll för några snygga knoppar i mässing till små tunna brickor som inte syns så mycket. Men det hela slutade med att vi har tryck knappar för att få upp luckorna vilket gör det mycket lätt att torka av och hålla våra skåpluckor rena på ett enkelt sätt!

Sedan så tycker jag om höjden på våra överskåp. Våra skåp går ända upp till taket vilket gör att det inte blir några ”dammhyllor” ovanför. Våra skåpluckor är kritvita alltså en N-färg. Vi valde även en kritvit laminatskiva från Marbodal som även fortsätter upp på väggen som ett stänkskydd i stället för kakel. Det gör att köket känns väldigt minimalistiskt och modernt men ändå väldigt funktionellt. Vi är verkligen super nöjda med vårt nya kök!

p14

113

Nu så är det dax att slå sig ner framför tvn och zappa lite, för att invänta fredagen och den efterlängtade helgen. Ha en fin kväll och jag lovar att vi syns i morgon

Kram/Carola

.

.

.

Sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *