Glassevent på Electrolux Home

Glassevent på Electrolux Home

 

Glassevent på Electrolux Home

 

I dag är det Glass event på Electrolux Home – Alingsås. Vår vän Joachim Hollander ger sina bästa tips på hur du tillverkar din egna glass i sommar. Det kommer även att bjudas på våfflor under kvällen. Event kl 18,00-21,00 och då finns Joachim på plats.

.

.

Godmorgon vänner!

Idag vill jag marknadsföra vår goa vän och hans passion för sin glasstillverkning. Jag var hemma hos familjen H i måndagseftermiddag för att fota han i köket inför annonsering och marknadsföringen för hans glass tillverkning.  Han har gjort glass under några år nu och han växer och blir större hela tiden. Det är med stor passion han tar fram nya spännande smaker. Vi har köpt glass av honom vid olika tillfällen, och mina favoriter är Brynt smör. Den är nog en av de godaste glassarna jag någon sin ätit utan att överdriva bara för att han är vår vän. Men han gjorde också en riktigt god sorbet glass med rabarber och ingefära, den var helt fantastisk!

.

Vill ni smaka på hans glass och få lite tips på hur ni kan göra er egna goda glass i sommar, då skall ni komma hit i kväll!

.

Önskar er alla en toppen fin dag!

Kram/Carola

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *