Skeppshult 2015

Skeppshult 2015

 

Skeppshult 2015

Min nya morgontidning……..

.

.

.

Tjingeling

.

Japp, då är min nya cykel beställd. Det blir en chokladbrun Skeppshult. En klassisk snygg cykel. Jag har haft en Skeppshult tidigare men då en annan modell. Skall man åka till Gotland i sommar så måste man ju ha en bra cykel tänker jag. Det skulle ta ca en månad att bygga och ta hem min beställda cykel. Så det kommer passa bra. Tyvärr så hinner jag inte få den levererad innan vi åker till Torekov med släkt och vänner om två veckor. Jag får väl jogga efter de andra som cyklar. Det kanske är bra för mig, hahaha.

.

Det blev en ny cykel till vår stora dotter också. Det är ju viktigt att hela familjen har bra cyklar. Vår lilla dotter har vuxit ifrån sin lilla söta rosa-blommiga Crescent. Så hon får överta storasysters retro cykel. Ja en stulen cykel ledde till att vi köpte två nya cyklar. everything happens for a reason.

.

Vi ses lite senare idag vänner!

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

 

2 thoughts on “Skeppshult 2015

  • Carola says:

   Det där går i perioder. Förr cyklade jag aldrig. Men nu när vi åker ut med husvagnen så cyklar jag ofta! Det är ett bra sett att se nya städer på. Snabbt och smidigt är det också:)

   Väntar med iver på min nya Skeppshult. Det är ju ändå cyklarnas drottning!!

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *