lunchmöte hemma hos oss

lunchmöte hemma hos oss

 

lunchmöte hemma hos oss

 

Marmorbricka från Madam Stoltz finner ni här med 20% rabatt om ni uppger våryra i kassan! (sista dagen idag!!). Jag har den stora modellen 30*30 cm. Vilket jag är mycket nöjd med. Den  passar även som uppläggningsfat. Snyggt och praktiskt!

 

..

.

Hej igen!

.

Jag uppdaterar er lite om vad som händer hemma hos familjen Karma idag. Vi har haft lunchmöte med goa familjen Hollander. Under en lättare lunch i förmiddags så bokade vi både färjan och boende på Gotland. Vi har även bokat in oss på andra roliga event. Vi har uppdaterat oss om vad vi vill göra på denna vackra ö i sommar. Några utav de ställen som jag vill besöka när vi är där är bl.a. Furillen, Rute bageri och Leva kungslador. Det finns så mycket att besöka på denna ö. Men självklart måste man hinna slappa och ha det gott. Barnen vill ju äta glass på stranden och bara njuta av friheten. Mycket är nu bokat. Nu återstår det bara att vi får fint väder också. Men det är inget vi kan boka i förväg:). 

.

Vi har även köpt en ny grill från Weber som vi skall köra upp till husvagnen i kväll. Vad säger man, idag håller vi på att boa in oss i vårt sommarboende.

.

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram/Carola

tillvisitkort2

5 thoughts on “lunchmöte hemma hos oss

  • Carola says:

   Det skall blir roligt! Jag har aldrig varit där innan. Så det skall bli spännande. Har du några tips på ställen jag skall besöka så är det bara till att dela med dig till mig, hihi.

   Kram Carola

 1. dianasdrömmar says:

  Åh, vad kul , blir det Öland på midsommar? kram Diana ps i så fall kanske vi kunde ses i Borgholm på en fika under midsommarveckan då jag är på Öland hela veckan ds

  • Carola says:

   Det blir Öland på midsommar! Allt är bokat och klart!. Det vore ju super roligt att träffas! Vi hörs närmare om det tycker jag!

   Stor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *