Shoppa billigt på Primark

Shoppa billigt på Primark

 

Shoppa billigt på Primark

 

Shoppa billigt på Primark

.

Hej,

.

Vill man få mycket för pengarna när man är i London så skall man shoppa på Primark. Vi bodde nära Primark på Oxford Street så för oss var det lätt som en plätt att bära hem kassar med kläder och skor från denna fantastiskt billiga affär. Vi fastnade på skoavdelningen där vi shoppad en hel del skor till förutom dem ni ser på bilden. Min tjej skulle köpa presenter till massa kompisar och även dem fick skor från denna butik. Hemma är ju skor rätt dyrt tycker jag, jag gav ca 80-120 kr st för dessa skor. Det fanns både kläder för barn, dam och herr butiken låg på tre våningar och var rätt stor så ni får lägga någon timme här om ni är i London.

.

Det var ett av mina shoppingtips från Londonresan. Nu skall jag fixa lite här hemma inför kvällens fotografering, För igår hade jag en stor fotoworkshop hemma hos oss ( obs! det var inte jag som höll i det utan det var en duktig vän som jag bjöd över som är super duktig på allt när det gäller att ta fina bilder och efter arbetet redigering). Jag funderar på att skaffa mig white room fotoredigering, är det någon utav er bloggare som jobbar i det? Jag har så mycket i mitt huvud just nu så allt bara snurrar och det får det göra fram tills i eftermiddag. För nu måste jag kila till jobbet!

.

Ha en fin dag vänner!

Kram/Carola

3 thoughts on “Shoppa billigt på Primark

  1. Maria says:

    Primark är ett måste när man besöker London. Jag har hittat så mycket fint i den butiken. Fina bilder du visar från er resa.

    Kram

  2. Petra says:

    Det finns många skäl till att barn arbetar istället för att gå i skolan i vissa länder. En del föräldrar inser inte värdet av utbildning och i många familjer måste de äldre barnen vara hemma för att ta hand om sina yngre syskon. Den vanligaste anledningen är dock fattigdom, familjen behöver de små inkomster barnen kan tjäna för att ha råd med mat för dagen.
    Om dessa barn inte skall jobba, så var är då alternativet? Vad skall de få in pengarna på då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *