SPONSRAD VIDEO – VOLTAREN BODY ORCHESTRA

Hello sweethearts♥.

I helgen fick jag ett ryck att möblera om (igen) här hemma. Jag tog mig ann min blogghörna. Ända sedan vi flyttade har jag suttit vid ett tillfälligt skrivbord. Men nu börjar jag känna att sittställningen inte är helt optimal. Jag börjar få ont i både rygg, nacke och armar. Så nu var det dags att börja tänka på min hörna här hemma. Sittställningen är viktig när man som jag och ganska säkert många av er sitter länge vid datorn. Och hittills så har jag fått förlita mig på Voltaren och stretching men nu hoppas jag att det blir bättre, bilder kommer senare på min nya plats om jag inte ändrar den innan dess. När vi ändå skriver om Voltaren, har ni sett denna videon nedan?

Denna videon ”Body Orchestra” är ett experiment med en grupp män och kvinnor mellan 52-82 år som lider alla av olika kroppssmärtor. Därför förväntar sig deras omgivning att de ska vara stela, orörliga och långsamma.
Här ville man bevisa motsatsen genom att låta dem öva på ett dans-och rörelseprogram i 11 veckor.
Sen visade de upp resultatet för deras närmaste släkt och vänner. Titta på deras reaktioner ovanför. Body Orchestra är ett initiativ från Voltaren.
Nu skall jag krypa upp i soffan med en god kopp kaffe och försöka lära mig min nya kamera, den har så många funktioner så det är nog dags att ta tag i den.
Kram/Carola
Sponsrat inlägg

2 thoughts on “SPONSRAD VIDEO – VOLTAREN BODY ORCHESTRA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *