SÅG NI KATRIN ZYTOMIESKA IGÅR?

Katrin Zytomierska skriver sanningen om saker som andra ljugit om.

Godmorgon Veckans Bästa Dag!

 Var det någon som såg debatten om ICHF på kanal 1 igår kväll?

DEBATT TV3:s nya dokusåpa ”Mammor och minimodeller” väcker starka känslor. Debatt med bland andra Jelena som drillar sin 10-åriga dotter Katja att bli modell.  Håkan Juholt. Socialdemokraternas stöd är lägre än någonsin och Juholt fortsätter trampa i klaveret. LCHF-dieten anses av vissa vara rena religionen. Katrin Zytomierska är frälst och finns med i studion liksom läkare som varnar för att dieten är hälsofarlig.

Kontroversiella uttalanden ger uppmärksamhet. Och uppmärksamhet är precis vad Zytomierska gett till LCHF på sin oerhört populära blogg och i annan media, samtidigt som myterna krossats en efter en.
Bli av med mammakilon utan hunger, medan man äter god mat? Check. Amma utan tillstymmelse till pastaladdning? Check. Träna hårt utan mycket kolhydrater, med en PT som tycker det är en utmärkt idé? Check.
Men jag måste ändå säga det. Gud så underbar denna kvinna Katrin Zytomierska är!! Hon är så ärlig och härlig på något vis. Jag tror starkt på denna kvinna. Och själv så skall jag köpa hennes bok nu efter gårdagens debatt. Det var ju ändå zytomieska som jag hörde på radion en tidig morgon på väg till förskolan. Och efter det programmet så bestämde jag mig för att köra LCHF! Jag har tappat närmare 3 kilo på bara två veckor. Jag äter gott och jag mår mycket bättre än innan. Och det bästa av allt. Jag är fri från socker!!

Här har ni före ICHF och efter ICHFr. Hon är riktigt snygg, eller hur!

Här bjuder jag på lite eftersnack från gårdagens debatt!
Nu är jag på väg ut på stan med min mamma som kommer med bussen om några minuter, hurry hurry.. Här skall mysas på stan och köpas färska fredagsblommor.

Nu njuter vi dagen girls!

KRAM

8 thoughts on “SÅG NI KATRIN ZYTOMIESKA IGÅR?

 1. VivanDivanGoesFashion says:

  Det har ju blivit riktigt kontroversiellt det där med LCHF. Själv tror jag säkert att det funkar men frågan är hur hälsosamt det är i längden. Men det lär vi väl få se om sisådär 20-30 år antar jag. Själv tror jag inte jag skulle klara nån diet överhuvudtaget och tycker det är superstrongt av de som gör det 🙂

  Kram
  /Vivvi

 2. Anonymous says:

  hennes bok är min bibel. kan starkt rekomendera den! lchf är det bästa! ha en fantastisk fresdag kramar från nanny

 3. tina says:

  Jag såg programmet igår eftersom jag i någon vecka ätit lchf…..jag har lyckats gå ner tolv kg för några år sedan, men slutade med dieten, men nu följer jag detta igen. Visst är det en kontroventiell metod och visst förstår jag att många kan tycka att det låter farligt att stoppa i sig fett och utesluta kolhydrater. Efter att ha läst på sidor på nätet där personer som har liknande besvär som jag, kronisk värk mm, och de har blivit bättre/friskare så vågar jag testa igen och tycker redan att jag är lite piggare i humöret och utan huvudvärk som jag brukar dras med. Vi kämpar på och äter gott…eller hur!? För visst får man äta gott och njuta av det man annars måste avstå vid andra dieter. Ikväll blir det biff, en god avocadosallad med nötter och bea…..ett gott rött vin slår jag nog till på också=) Kram till dig och vi får stötta varandra och kämpa på!
  trevlig helg !
  tina

 4. Nicky says:

  Hej CC! 🙂

  Jag såg fram emot debatten igår för att jag är väldigt intresserad av kost, träning och hälsa. Jag var dock besviken för att jag tyckte att det var en ytlig debatt. Jag och min man körde lchf och det funkade inte för mig. Jag tycker inte om fett mat, majonnäs, bacon, grädde är inte min grej. Anyway 🙂 jag hoppas att det kommer att funka för dig men tänk på att kroppen behöver massor av fibrer som kommer framför allt från frukt och grönsaker. En annan sak som bör uppmärksammas är att för mycket fett, animalisk föda och för lite frukt och grönsaker är dåligt för levern. Läkaren frågande min man vid en läkarkontroll om han dricker mycket alkohol för hans värden var inte så bra. Han dricker aldrig alkohol inte ens på nyårsafton haha det visade sig att det berodde på lchf dieten då kolhydrater rensar levern! Tycker att allsidig kost är bäst i längden. Människa mår bäst av en kost som är uppbyggd på samma sätt som på jägartiden dvs. mat som vi kunde samla in under våra vandringar och där ingår även frukt och grönt.

  Jag har förstått att LCHF funkar väldigt bra för sockersjuka men en frisk människa ska väl inte följa samma diet som en sjuk ….eller? LCHF ses oftast som nån mirakelkur men det är i slutändan mindre kcal än man behöver tillsammans med träning som ger resultat .Det kommer nya dieter varje månad för att sälja böcker! Det är det inte vad utan hur mycket du äter och hur mycket du tränar som är avgörande för din viktnedgång. Jag tror att motion är det viktigaste oavsett vad man äter för kost. Tränar man regelbundet så lever man hälsosamt oavsett vad man äter.

  Lyssna på din kropp och lycka till med träningen! 🙂 XO

 5. rustik charm says:

  Har länge funderat på att börja med lchf men jag älskar pasta, bröd och annat såndär man inte ska äta. Så nej det där är inget för mig. Jag tror på att äta det man tycker om, i mindre mängder, och röra på sig. Bäst i längden.
  Kram Kristina

 6. HOUSE of ADELA says:

  Intressant även om jag inte håller någon ”slags diet” utan äter allsidigt och ganska nyttigt tycker jag och rör på mig mycket;)
  Tror det kan vara bra med LCHF under en tid men är inte alls säker på att det är bra för kroppen på tid och längd. Däremot att utesluta socker helt tror jag mycket på!

  Kramar finaste CC;)
  Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *