GOTLÄNSK FÅRSKINN

Nytt på stolen! Idag så flyttar en jätte stor fårfäll från Gotland in i vårt hem. Det är ju så att min arbetskolegas dotter bor och föder upp får och säljer fårfällar på Gotland. Och där med så får jag köpa dessa super vackra fårfällarna av henne. Denna är såååå stor och pampig. Ni skall få se mer pics på den när den ligger på golvet. Det är nog tänkt att den skall ligga på golvet. Men ikväll skall jag mysa med den vid matbordet där vi sitter och äter lite fredagsmys strax.

Tjing!
Här har vi just kommit hem från våra härliga vänner. Liten Docka är jätte trött så hon skall strax nattas. Och själv så är jag sugen på lite champagne (undra om det är ok när man äter LCHF?) Tror mig ha läst att man kan dricka rött. Men jag har inte läst eller hört något om Champagne? Jag har nämligen köpt lite goda ostar som vi skall ha i kväll till bubblet = mums!
Oh my, nu har Daddy just öppnat flaskan där ute i köket, och kommer med ett glas Moet Chandon till mig här vid datorn, jippi. Så nu finns det ingen återvändo. Men det kan ju vara bra till nästa gång och veta om det är ok med lite Champagne på helgen.
Önskar er en Fab fredagskväll!
KRAM

20 thoughts on “GOTLÄNSK FÅRSKINN

 1. Victoria says:

  Tror champagne innehåller för mycket socker och kolhydrater för att räknas till LCHF dieten 😉 Men lite gott måste man väl få unna sig emellanåt!

 2. Allt och/eller Inget says:

  Å vilket vackert fårskinn! Jag älskar de där lockhåriga och just den grå tonen, min dotter fick ett likadant när hon föddes. Tänk vad många år man har glädje av de där. Låter ju gott med skumpa, mmm såklart du ska smutta lite! Kram Linda

 3. Johanna says:

  Så fint det ser ut! Jag är på jakt efter ett som är riktigt mörkt grått, nästan svart. Jättesvårt att hitta verkar det som. Du vet inte om man kan beställa via din kollega?

 4. evalevabo says:

  Det klart du ska dricka champo. Man ska njuta av livet här och nu.
  Älskar verkligen får skinn. Ditt var verkligen ulligt och fint.
  Ha det bra vännen.

 5. Mitas home says:

  Champagne går bra om det är riktigt torrt! : ) jag köpte Expressen bilaga idag, en hel bilaga om lchf! Jag är också på g för att testa denna kost! Kände du några biverkningar dom första dagarna? Trötthet osv.. Ha en fin kväll! Kram Mita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *