Roliga vinklar i vårt hem

o11

.

Roliga vinklar i vårt hem

.

En vacker blombukett som pryder vårt vardagsrumsbord denna morgon. Fick denna bukett av söta Stina som flyttade in i vår gamla lägenhet under påskhelgen. Hon var så tacksam för att vi lämnade kvar våra vita rullgardiner i alla fönster i lägenheten ( jag misstänkte utan att fråga att hon ville ha dem, eftersom måtten inte var samma i vår nya lägenhet och dem var så fina så lät jag dem sitta kvar). Jag hade satt dem längst upp i tak vilket gjorde att fönstren såg mycket större ut än vad dem egentligen var) Hon blev så glad och tacksam så hon kom över med denna vackra blomsterbukett förra fredagen. Så himla gulligt och de står sig än

Roliga vinklar i vårt hem

 

Roliga vinklar i vårt hem

 

Roliga vinklar i vårt hem

.

Sådär jag då har vår AJ pendel designad av min favorit Arne Jacobsen kommit upp i detta rum i alla fall. Jag är inte säker på vad jag tycke om den, så jag får väl känna in rummet ett tag och ta beslutet lite senare. Vad tycker ni vänner?

.

o8

Det är fantastiskt roliga vinklar i denna lya!

.

.

.

Toodeloo

Att skynda långsamt ligger inte för mig. Men det skall man verkligen göra när man har flyttat in till något helt nytt. Man skall känna in och sedan inreda, jag gillar att köra i 110, att ta det lugnt är inte min grej alls. Men här försöker jag att ta det lite lugnt och känna in rummet och behoven. Det är många roliga och fina vinklar men det medför också att det är svårt att inreda rummen, speciellt vardagsrummet här på nedre våningen. Jag är inte alls färdig men jag bjuder er på en liten titt ändå idag.

.

Önskar er alla en jätte fin söndag!

Kram/Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *