Magasin 36 i Höganäs

Magasin 36 i Höganäs

 

Magasin 36 i Höganäs

 

Magasin 36 i Höganäs

 

Magasin 36 i Höganäs

.

Denna lampan från Flos vill jag ha, fast jag vill ha den i silver/krom färgad. Den känns så stilren och enkel helt i min smak som passar in i vårt nya hem som är lite stramare än det andra vi hade tidigare.

.

Magasin 36 i Höganäs

 

031

 

038

 

Godmorgon Bloggisar!

.

Då var vi hemma från vår lilla tripp i Skåne. Vi fick ett litet infall och kopplade på husvagn och åkte ner till Skåne i helgen. Säsongen har startat #karmapåluffen. Sent i fredagskväll anlände vi till Höganäs för att kunna vanka upp och ha hela dagen framför oss på Magasin 36, Saluhallen och restaurangen Garage. Vi har våra rutter som vi brukar göra när vi är nere men denna resan blev helt annorlunda än vi tänkt, vilket var lite extra kul då vi blev tipsade om nya ställen att besöka! Jag håller på att tömma min kamera så jag visar och tipsa er lite senare idag om ett ställe ni inte får missa om ni är i trakterna det är relativt nytt!

.

Ha en fin dag!

Vi ses lite senare idag.

Kram/Carola

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *