RESIDENCE UR NR 1/2012 – NINA BERGSTEN – HETA SKÅNE

I arbetsrummet står en Eamesstol i original, fyndad på Clignancourt utanför Paris. Bordet kommer från Ikea och den fina lampan är formgiven av svenska TAF för Muuto. ( Den stolen från Eames, vill jag bara ha. Fast då i vit)
Goooood Kväll!
Jag var just inne på den senaste nummret av Residence och hittade ett så härligt repotage från heta Skåne. Nina Bergsten flyttade från Stockholm till Malmö och ramlade rakt in i en makalös historia och en fantastisk våning! Och här visar jag er runt på lite ögongodis från hennes lilla våning:)! Mer bilder finner du i den rykande färska tidningen av Residence här.

Det tuffa marmorbordet är från 1960-talet då NK hade en egen produktion. Soffan från Living Divani hittade Nina på Paustian, favoritbutiken i Köpenhamn. I vänsterhörnet glöder lampan Baklava av Claesson Koivisto Rune.

Lampor Aplomb från italienska Foscarini i taket. »Sängen hittade vi på Ikea, den är fantastisk

En av tre guldspeglar som Nina har hittat på marknaden i Clignancourt. Den svarta och praktiska klädställningen är från Ikea.

I taket hänger den vackra Hexagon från Flos. På bordet en riktig klassiker, Musselmalet från Royal Copenhagen, ett arv från farmor. Stolarna är Monica Försters Antelope.

So long sweeties!
KRAM

6 thoughts on “RESIDENCE UR NR 1/2012 – NINA BERGSTEN – HETA SKÅNE

 1. HOUSE of ADELA says:

  Wow vilket drömhem!!! Flyttar gääärna in;)
  Njuter av dina underbara bilder med i din blogg…fullt av inspiration!
  Ha ha…länkade till Emma, Att vara någons fru och det härliga bloggeventet hon har ordnat!

  Kramar i massor!
  Adela

 2. Enkel stil says:

  Det är ett vackert hem. Massor med inspiration att hämta. Tidningen ligger på mitt sängbord. Läses varje kväll! Och kaffeservisen, jag blir så glad när jag ser det vackra porslinet komma tillbaka.

  Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *