BROOKLYN LOCAL 1 nr 88230

Special beställning på systembolagen i dag:)! Brooklyn Local 1 nummer 88230.
Tjing Alla Sköna Bönor!
Gillar ni öl?

Det gör inte jag!!! Men ingen regel utan undantag:) Och mina öl flaskor som jag har druckit i mitt liv kan jag räkna på mina två händer. Men i veckan så beställde jag en öl till Daddy och mig eftersom vi hade hört så mycket gott om denna Brooklyn Local 1 ölen. Så idag så var jag och hämta den på Systembolaget i vår småstad. Och jag måste nog erkänna att jag gillar nog öl endå, hihihi! Wow, vilka rena goda smaker det var i denna Brooklyn Local 1 ölen. Så om du inte gillar öl eller om du älskar öl så rekommenderar jag verkligen denna öl!! Vi åt den till en osttalrik ute på balkongen med massa filtar och levande ljus = uuuuuuuuuur mysigt!
Så mina kära läsare denna öl är en beställningsvara med artikelnummer 88230 och heter som jag tidigare skrev Brooklyn  Local 1 ( glöm aldrig det, hihihi) Och det är ett riktigt bra tips från RofK idag!
Nu skall jag laga mexikanskt i kväll. Vad skall ni mysa med?
KRAM

7 thoughts on “BROOKLYN LOCAL 1 nr 88230

  1. Allt och/eller Inget says:

    Och fin flaska var det ju också! Tack för tipset även om det dröjet ett tag tills jag kan dricka igen. Vad msyigt det låter med filtar och ljus på balkongen. Ha en fin kväll! Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *