KIDS BRAND STORE HAR REPLAY!

Sockret dansade runt i sina Replay jeans & stövlar i förmiddags.

Todeloooo Lördag!
Hur mår ni i dag alla fina? Idag har vi gjort en massa buuuuuuuuuus! Men det är inget jag kan skriva om här på bloggen, tyvärr! För det är hemligt några veckor till! Men jag kan berätta att vi har haft riktigt kul idag, hela familjen!
Dessutom så har jag städat bland våra ytterkläder och bytt ut lite sommarskor till höst/vinter skor. Och dessa Replay stövlarna är Sockrets favorit! Eftersom Replay har en så fantastisk kvalité så håller dom denna säsongen också.
Vi älskar märket Replay i denna familj. Speciellt på jeans. Våra jeans brukar vi köpa på Nääs Bommulsfabriken men dom har tyvärr ingen nätbutik. Men om ni också gillar Replay så har det startat en internet butik Kids Brand Store den 1 sep. Det är en nätbutik som säljer många bra barnmärken bla Replay. Fick detta tips av den söta bloggen här som jag läser varje dag.  Gå gärna in och kika på hennes fina & glada blogg.
Vi är verkligen en Jeans familj!
I kväll skall vi gå på Jägarna 2. Är det någon av er läsare som har sett den? Var den bra? Jag älskar alla filmer med min favorit skådespelare Rolf Lassgård!!!!
Önskar er en fin kväll!
KRAM
CC

2 thoughts on “KIDS BRAND STORE HAR REPLAY!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *