ITALIENSK FRUKOST MED KÅVEPENIN ….

 

Tjing!
Grrrrrrrrrrr, idag var det inte någon rolig söndagsmorgon för vår lilla Socker. Vi har just kommit hem från Östra Sjukhuset där dom konstatera att hon har  streptokocker i halsen. (inget roligt alls). Så nu ligger hon nerbäddad framför tv i soffan. Stackars liten……… 

Här på det Gottlänska fåret ligger nakenhunden och håller Sockret sällskap framför tv:n i dag.

 

Dagens sjukstuga!

 

Jag känner att jag är på god väg att insjukna jag med. Huvudet spränger, täpt i näsan och jag är allmänt låg. Gaaah, vill inte vara sjuk! Men så är det ibland. Har kännt hela veckan att jag har varit rätt matt. Så nu är det bara att få det överstökat sedan är vi på banan inge, hihih.
Just nu är Daddy & Dockan ute och cyklar i det sköna varam vädret. Man får ju passa på när vädret är så fantastiskt som det är i dag. Jag & Sockret ligger i soffan och äter isglass i stället.
Återkommer senare!
KRAM
CC

11 thoughts on “ITALIENSK FRUKOST MED KÅVEPENIN ….

 1. Petra says:

  Bilderna idag platsar i en inredningstidning! Dom är både strama och råa. Bra jobbat CC! Du är verkligen duktig på att fotografera ditt hem.

  Krya på er! Och halsont hör hösten till. Min son ligger också i halsont/feber.
  kram

 2. Life's Silverlining and I says:

  Oj så trist med halsfluss:( Jättesnygga stövlar förresten Sockret hade på sig i ditt förra inlägg, måste kika mer i den nätbutiken.
  Jättesnygga inredningsbilder!

  Ang inläggen hos mig så har alla kommit fram- Konstigt att det ser ut som de försvinner? jag har publicerat dem och jag hoppas du kan se det nu- det ser ut att funka när jag tittar iaf.
  Ha en fin söndag och krya på er!
  Kram!

 3. Anonymous says:

  Förstår att du suddar ut vissa kommentarer här på bloggen. Läste ett igår som är borta idag. Vad är det med människor?

  Ett tips. Börja granska dina kommentarer igen!

  Mvh Alice

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *