Reklamsamarbete med Risenta – Vi <3 müsli

.

.

Hej vardagen

Nu har semestern slutat och vardagen har just knackat på dörren, barnen körs till skolan igen på morgonen och alla aktiviteter är snart igång och då måste man orka med den aktiva vardagen. Den bästa starten på morgonen är en god och nyttig frukost tillsammans.

I vår familj startar vi gärna med en stor talrik med yoghurt och Risenta Müsli. Det som är bra med att köpa just Risenta är att de har många goda smaker att välja bland så man tröttnar inte. Det har över 10 st olika müsli smaker och vår favorit i familjen är den glutenfria müsli med smak av russin & fikon.  Risenta Glutenfri Müsli med russin & fikon baseras på bovete, majs och knapriga kärnor. Müslins söta smak kommer från solmogna russin och fikon. Precis som Risentas övriga müslisorter. För Müsli Russin & Fikon garanteras en glutenhalt under 20 mg/kg. Detta innebär att müslin är märkt med Celiakiförbundets Sär-när logga, vilket är riktigt bra då vi är en i familjen som är glutenintolerant. Alla deras produkter innehåller naturliga råvaror, helt utan tillsatt socker och andra tillsatser. En av mina personliga favoriter är den ekologiska Müsli  som är fullpoppad av dadlar, pekannötter, fröer och kärnor och då är det inget tillsatt socker där heller.

Vi har alltid ett paket müsli hemma då barnen själva lätt kan göra sig ett enkelt mellanmål när som helst då de är lite sugna på något mellan deras aktiviteter på eftermiddagarna. Det är enkelt och snabbt att göra i ordning och de får i mig massa nyttigheter. Det är skönt för mig som mamma att alltid veta att de äter nyttigt!

Sponsrat inlägg med reklam för Risenta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *