Nu har jag tröttnat på den svenska sommaren som aldrig kom

Nu har jag tröttnat på den svenska sommaren som aldrig kom

Nu har jag tröttnat på den svenska sommaren som aldrig kom! För mig är sommar klarblå himmel, sol, värme i vattnet, sena ljumna grillkvällar där man hör syrsorna,  att det är varmt och solsken flera dagar i sträck så man kan planera utflykter till stranden. Men så har inte denna sommaren varit. Jag är riktigt glad för att vi åkte till Barcelona och Frankrike denna sommaren! För denna sommaren behövde vi det mer än någon annan sommar tidigare.

Nästa vecka börjar mina studier igen. Och som ni säkert redan vet så läser jag på distans vilket innebär att jag kan sitta var som helst i världen och plugga, skypa och hålla min studienevå som förväntas av mig. Jag känner i hela min kropp att jag behöver sol igen så i morgon lämnar vi kalla Sverige igen 😉 Planen var egentligen att vi skulle åka en vecka till Köpenhamn, men där är inte vädret mycket bättre. Så vi tänkte om!

Så med sol i sinnet och solkläder i bagaget ger vi oss snart ut på nya äventyr hela familjen, så skönt! Denna sommaren har varit den bästa på väldigt många år med våra resor och upplevelser.

Sköt om er vänner, vi ses på Instagram (roomofkarma).

Puss & Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *