Reklamsamarbete med: Marbodal, De oväntade gästerna

Vad gör ett bra kök, är det designen, är det funktionen, är det storleken eller är det fantasin?! För att visa hur ett välplanerat och genomtänkt kök kan hjälpa till att skapa ett flyt i matlagningen bestämde sig Marbodal sig  för att utföra ett test som ni kan se på filmen ovan. Dem lät fyra olika grupper av människor överraska en kock i ett Marbodalkök ombord på ett trångt tåg. Med sig hade de en hemlig ingrediens. Kocken fick 60 minuter på sig att laga en fantastisk måltid tillsammans med gästerna. Men denna filmen så bevisar man att Marbodal kan göra välplanerade kök till alla hem.

För drygt ett år sedan så flyttade jag med familj till en nybyggd lägenhet där vi fick bestämma allt från grunden. Vårt kök är ganska litet men väldigt välplanerat och funktionellt. Vårt kök kommer från Marbodal och vi är mycket nöjda. Vi är nöjda med både planeringen och designen.  Ett kök behöver inte vara stort för att vara bra!

Mitt bästa tips om man står inför en köksrenovering eller köksplanering är att man först skriver ner vad man har för behov, vad man vill ha för funktioner i sitt kök, vilken stil man vill ha samt vilka färger. Jag tänkte så här när jag inredde vårt kök. Det ska vara lätt städat och stilrent vilket innebär att jag inte vill ha handtag på skåpluckorna (då blir det enkla att torka av). För att förstärka den minimalistiska känslan som vi ville förmedla i vårt nya kök så tog vi bort kaklet på väggarna och ersatte det med samma vita bänkskiva som vi hade på de övriga bänkarna i köket. Det gjorde det ännu enklare att städa och det förstärker den minimalistiska känslan. Alla våra vitvaror valde vi vita för att göra det mer stilrent. Funktioner, hur tänkte vi där? Vi ville ha en varmluftsugn, en extra bred spisplatta då vi ofta har många kastruller igång samtidigt när vi lagar mat. Så vår platta är extra bred efter våra behov. Men dessa beskrivningar så anlitade vi en duktig köksdesigner på Marbodal som kunde knyta ihop våra önskemål och ta fram de produkter och varor som passade just oss i vårt hem.  Ett genomtänkt kök skapar många trevliga middagar!

 På mabrodal.se kan du se alla de oväntade gästerna, få tips och råd av kocken samt ta del av smarta tips för ett bättre flyt i matlagningen.

Låt din köksresa börja på Marbodal.se eller i någon av deras butiker – låt en erfaren designer hjälpa dig skapa ditt köksflyt hemma, det gjorde vi!

Sponsrat inlägg med reklam för Marbodal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *