Home

Home

Home

Välkommen Tisdag

Är uppe med tuppen då jag ska jobba lite extra på Lindex idag. Inventering står på schemat. När jag sa till mina barn att jag skulle jobba extra på Lindex i dag så jublade dem till, köp kläder till oss då mamma 🙂 När jag jobbade extra i sommar så köpte jag kläder varje dag hem till mina barn 😉 Jag ska faktiskt kolla på lite Jeans till min lilla idag.

Men tandläkarbranchen är inte fy skam. Jag har just beställt svart coltandkräm från Curaprox  ”Black is White” innehåller aktivt kol. till skillnad mot andra whitening tandkrämer som bygger på kemiska blekmedel. Eller slipmedel: bye-bye emalj. Så den är svart, riktigt svart men viktigt, den slipar inte bort emaljen. Istället adsorberar det aktiva kolet just de partiklar som orsakar missfärgning, särskilt te, kaffe, nikotin och rödvin.Detta är faktiskt också lite spännande för barnen. Jag har även beställt en super snygg eltandborste från Curaprox från Black is White serien. Jag fick ett prov på min skola när jag var uppe här om veckan och blev helt tagen på både deras tandborstar som är fantastiskt mjuka i borsten och snygg utformning samt tandkrämen är super bra komplettering.

Så just nu har jag det bästa av tre världar. Utbildning som ger mig en trygg framtid, extra jobb på en fantastiskt praktik där jag verkligen stor trivs! och en fot i modebranschen. Kan det bli bättre?!

Nu måste jag rusa till jobbet i modebranschen 😉

Puss & Kram

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *