REGINA GRÄNS TÄVLING

REGINA GRÄNS

 

REGINA GRÄNS

 

REGINA GRÄNS

 

REGINA GRÄNS

 

Första smycket som Regina skapade var halssmycket Bullet, som än idag är Reginas favorit och ligger henne extra nära hjärtat. Hon vill att smycket ska ge styrka och fungera som någon sorts boost för självförtroendet och symbol för mod. Att man ska känna att man kan klara vad som helst bara man vill! Alla smycken är handgjorda och skapade av Regina Gräns själv. Hon är  kreativ och påhittig själ. En riktig inspiration och du finner många olika smycken i hennes shop.

.

.

Tjingeling Alla Sköna Bönor!

.

Jag har det stora nöjet att presentera en tävling för er denna förmiddag tillsammans med designen Regina Gräns

För att delta i denna tävling där du  får välja ett valfritt smycke till ett värde av 495:- är reglerna mycket enkla!

Lämna bara en liten kommentar i detta inlägg med ditt namn och och vilket smycke (namn på smycket) du helst skulle vilja ha och varför, så är du med i tävlingen!

Du som vinner får alltså välja fritt bland alla underbara smycken hos Regina Gräns webbshop. (Jag har ju själv den fetaste Bulletmodellen någonsin  Bullet 30-06 är hela 9cm lång & har en riktigt tuff & spetsig kula)

Obs! Vi drar två st vinnare denna gången. Tävlingen pågår till och med fredagen den 10 oktober -14 kl 22,00.

.

Lycka till!

27 thoughts on “REGINA GRÄNS TÄVLING

 1. Alexandra says:

  Alla är så fina på sitt sätt. Men jag fastnade för Acorn, för den mörka rostbruna färgen och för att den påminner om ekollon. Fyller 40 år imorgon så nu är min önskan gjord om vinst!
  /Alexandra

 2. Anna says:

  Hej!

  Jag skulle vilja äga halsbandet Birdy! Helt fantastiskt vackert. Jag upplever det dramatiskt och harmoniskt på samma gång, vilket tilltalar mig. Dock ser jag att det är slutsålt, vilket är fullt förståeligt med tanke på hur fint det är 🙂
  Så ifall jag skulle vinna får det istället bli halsbandet Acorn, som är minst lika vackert! Tänker på höst och det otroliga i hur små små ekollon kan växa upp till enorma starka träd. Skulle glädjas åt ett halsband som inspirerar mig så!

  Med vänliga hälsningar, Anna

 3. Jeanette says:

  Jag är gärna med och tävlar! Min absoluta favorit är Pink Diamond så jag håller tummarna att jag har tur att vinna just det vackra halsbandet!

 4. Lotta says:

  Jag skulle gärna vilja krama Lucky shot -Vintage crystal Bullet i min hand och få kraft, enerigi och inspiration i min vardag där jag har förmånen att vara mamma till två fantastiska tjejer som ibland tömmer mig fullständigt på just kraft och energi :-). Hoppas på tur!

 5. Lena says:

  Jag skulle välja Bullet 38 speciall !! Ser så vackert ut ! Jag behöver lite extra styrka och boost för att klara min vardag efter 3 ryggoperatiioner. Kram och trevlig helg!

 6. Christina Udd says:

  Åh hoppas att drömmen blir sann,
  att jag ett smycke från Regina Gräns vann.
  Hennes smycken har tagit världen med storm,
  hennes coola passion för design och form.
  Speciellt Acorn har fått mitt hjärta på fall,
  ett beskyddande ekollon så trendig och ball.
  Det vore en dröm och en ära
  om jag det halsbandet får bära.
  Jag skulle bli otroligt glad!
  ett halsband som piffar upp i högsta grad. ♡

  Ha en trevlig vecka!

 7. Emma P says:

  Jag skulle vilja vinna buddha armbandet, för han vakar över mina tvillingflickor
  jag förlorade i ett sent sent missfall.

  Det skulle vara en tröst att veta att han som vakar över dom sitter på min arm.

  Kram Emma

 8. Malin Svensk Björck says:

  Acorn skulle jag verkligen vilja bära runt min hals!
  Så snygg och jag gillar att det inte riktigt är nåt som existerar i den formen utan som en kombination av ett ekollon och en patron.
  För mig står det för att man kan bli den man vill och behöver inte anpassa sig efter dom färdiga mallarna!

 9. Laila Söderblom says:

  Många gånger vet vi inte vad vi vill ha förrän någon visar det för oss! Tack Carola och Regina ✨ Jag visste inte att det fanns så häftiga smycken! Nu vet jag och jag väljer Bullet 30-06! Hoppas Hoppas Hoppas

 10. Veronica says:

  Hittade många vackra smycken här. Men om jag skall välja en så väljer jag det vackra smycket Bullet 38 Special från Regina Gräns. Jag gillar hennes budskap bakom smycket, Det budskap vill jag bära med mig i livet. Hoppas på tur!

 11. IngelaMolly says:

  Vilka fantastiskt fina smycken! Svårt att välja men ändå faller valet så självklart på Bullet. Jag kan behöva allt självförtroende och styrka jag kan få då jag som snart 50-åring satt mig i skolbänken igen. Pluggar hårt och vill så mycket men hamnar då och då – som nu – i svackor..
  Kram ingela

 12. Denice says:

  Jag skulle vilja vinna Bullet 38 special. Ett vackert smycke med ett lika vackert budskap som man kan titta på och få kraft ifrån. Det smycket skulle verkligen passa mig.

 13. Karin Söderström says:

  Hej!

  Jag tar chansen och är med och tävlar! Fantastiska smycken allihop…men jag föll pladask för bullet Diamond! Jisses va snyggt. Hade suttit fint runt min hals på kommande 40-års skivor och bröllop!

  Håller tummarna!!!

  Kram Karin

 14. Annica Rosquelii says:

  Har länge tittat på Regina Gräns smycken och tycker dom är så jätte fina.
  Jag skulle vilja ha armbandet José för att ge till min underbara man som fyller år om några veckor, skulle passa honom perfekt. Nu håller jag tummarna för vinst.

 15. Linda Almström says:

  Det här märket är helt nytt för mig och jag fick upp ögonen för det när du visade ditt smycke här på bloggen. Det är ett fashinerande smycke som väcker mitt habegär ju mer jag tittar på det. Jag skulle gärna vilja vinna Bullet 30-06.

  Håller tummar o tår!
  Kram kram Linda

 16. Marie says:

  Herre jisses så många snygga smycken, och då särskilt Acorn!
  Mitt favoritträd har alltid varit ek, och när jag var liten släpade
  jag hem kassar med ekollon, bara för att de var så vackra…
  Min stackars mamma hade ekollon i ett antal skålar, bara därför att
  hennes dotter tyckte de var så vackra…
  Att de sen anses skydda mot onda andar, är ett xtra plus som numer
  känns som en bonus, i dessa tider!
  Tack för möjlighet att ”kanske” vinna detta vackra smycke…
  Ha det så gott/Marie

 17. Birgitta says:

  Hejsan!

  Så fina smycken, men jag fastnade för halsbandet Acorn. Vinner jag ska min älskade dotter få det av mig. Hon har nyligen kämpat sig igenom mycket svår cancer och varit sängliggande under en längre tid. Vi har gråtit ihop många gånger under hennes tuffa cancerresa, men nu när hon övervunnit den hemska sjukdomen så skrattar vi ihop istället. Vet att hon skulle älska det fina halsbandet. Håller tummar och tår att just jag den fina vinsten får!!!

  Kram Birgitta

 18. Robert says:

  Tjena!

  Det fina halsbandet Acorn vill jag verkligen vinna, till min underbara kvinna. Hon betyder allt för mig. Håller tummarna hårt!!!

  MVH/Robert

 19. Madelene says:

  Hej!

  Åh, så vackra smycken. Lite svårt att välja då alla är så fina. Men jag kom fram till halsbandet Acorn som är så vackert. Min underbara mamma ska få det av mig i present om jag vinner det. Hon har nyligen vårdat mig i hemmet när jag var sängliggande i svår elakartad cancer. Hon har alltid stått vid min sida och varit med som stöd när jag fick tuffa cellgiftsbehandlingar på sjukhuset. Hon är den bästa mamma man kan ha och jag älskar henne så. Hoppas hoppas att jag kan få överraska henne, det är hon värd!!!!

  Kram Madelene

 20. Rolf says:

  Hejsan!

  Tycker mycket om halsbandet Acorn. Det skulle jag verkligen vilja överraska min kära fru med i efterskott på hennes födelsedag. Håller tummarna extra hårt att det ska slå in!

  MVH Rolf

 21. Helen i Uppsala says:

  Acorn – ekollon
  Jag går mycket i skogen och plockar svamp. Och då går jag ju vilse ibland. Med kompass och ekollon borde jag ju vara säker!

 22. Nottheusualday says:

  Hej!

  Jag har nyss som 36 år gammal träffat en ny väninna som är precis som mig! Vi har samma smak och så mycket att prata om att det inte är klokt!

 23. Marita says:

  Fina smycken. Vinner jag så vill jag gärna ha ett Acorn. Det är sällan jag unnar mig något själv. Tänker alltid på mina nära först ❤️

 24. Emelie says:

  Vilka fina smycken! Jag gillade framförallt Kapsel (vågrät).

  Tack gör en härlig blogg!

  Med vänlig hälsning,

  Emelie (blivande trebarnsmamma från Göteborg)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *