SISTA CHANSEN ATT VINNA ETT SMYCKE FRÅN REGINA GRÄNS

REGINA GRÄNS

 

Första smycket som Regina skapade var halssmycket Bullet, som än idag är Reginas favorit och ligger henne extra nära hjärtat. Hon vill att smycket ska ge styrka och fungera som någon sorts boost för självförtroendet och symbol för mod. Att man ska känna att man kan klara vad som helst bara man vill! Alla smycken är handgjorda och skapade av Regina Gräns själv. Hon är  kreativ och påhittig själ. En riktig inspiration och du finner många olika smycken i hennes shop.

.

.

Godmorgon Vänner!

.

Jag måste påminna er om att  nu har ni sista chansen att delta i denna fina tävling där ni kan vinna ett valfritt vackert smycke från Regina Gräns. För att delta i denna tävling av där du kan vinna ett smycke till ett värde av 495:- är reglerna mycket enkla!

Lämna bara en kommentar i detta inlägg HÄR med ditt namn och och vilket smycke (namn på smycket) du helst skulle vilja ha och varför, så är du med i tävlingen!

Du som vinner får alltså välja fritt bland alla underbara smycken hos Regina Gräns webbshop. Missa inte detta vänner!!

Tävlingen pågår till och med fredagen den 10 oktober -14 kl 22,00.

LYCKA TILL!

KRAM

One thought on “SISTA CHANSEN ATT VINNA ETT SMYCKE FRÅN REGINA GRÄNS

  1. Helena i Uppsala says:

    Acorn – ekollon
    Jag går mycket i skogen och plockar svamp. Och då går jag ju vilse ibland. Med kompass och ekollon borde jag ju vara säker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *