RABATT KOD 20% – ROOMOFKARMA

På min krok idag.

Toodeloo Igen!

Idag har jag äran att erbjuda er en fin fin rabatt kod i nätbutiken Tofsar och Ting. Alla room of karma läsare erbjuds 20% rabatt på valfri produkt under kategori väskor. Rabatten gäller t o m söndag 19/8 eller så länge lagret räcker. Rabattkoden är Roomofkarma. Visst är det fantastiskt:)!

 .

Min älskade Peace väska  Thyme for Ginger ni ser här ovan kommer just från den fina nätbutiken Tofsar och Ting här. Den har under en längre tid varit slut i butiken men är åter i lager igen, så passa på nu när ni får en fin fin rabatt också! ( obs, den finns i två olika storlekar och jag har den mindre på 22*20cm) Den är tooook fin denna väska. Jag bara älskar den!

.

 Nu skall jag ta och baka en underbart god amerikan paj av körsbär – som vi skall avnjuta ute i den underbart härligt varma solen. Älskar fina sensommar kvällar. Nu längtar jag efer att få plantera ljung. När ljungen är planterade, då är hösten här på riktigt?!:).

.

KRAM

6 thoughts on “RABATT KOD 20% – ROOMOFKARMA

  1. Vivvi says:

    Ååå peace-väskan använder jag nästan dagligen. Så precis lagom stor när man har tunga datorväskan att släpa på också till jobbet 🙂

    Kram
    /Vivvi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *