TEMPUR FOR EVER

En gårdagens CC: Kofta Hunky dory Essential Japan Knit, Känning Dagmar, flipflops  Plain Vanilla, Väska Mulberry. 

 

 

 

.

Godmorgon Nya Dag!

.

Har ni sovit gott vänner?

Det har jag gjort!! Gaaaaah, jag vill bara skrika rakt ut av lycka denna morgon. Att ha tillbringat en natt i våra nya tempur sängar, madrasser och kuddar. Så känner jag mig som en heeeeeeeeelt ny människa! Hur bra kan en kropp må?! Vilka sängar säger jag bara. Ni som aldrig har sovit i någon Tempur säng, måste bara få testa det. Vilken lyx för kroppen! Jag bara älskar Tempur.

.

Igår hade jag bokat middagsbord på ett riktigt coolt ställe. Denna restaurang har bara öppet ons-fre, kl 11-15. Jag var där på middag med jobbet för ett årsedan. Och igår skulle jag överraska Daddy med en middag där eftersom det var hans sista semesterdag. Men då ringde dom från butiken Sova och berätta att våra sängar var klara. Ändrade planer helt enkelt. Så det blev till att köra hem en last med Tempur varor. Det är viktigt hur vi sover. Tänk att vi tillbringar 6-9 timmar per natt i sängen. Och då vill man att det skall vara riktigt bra, eller hur?!.

.

Att fylla vardagsrummet med en massa Tempur kartonger som väger massor (eftersom vi har motor på dessa sängar). 

 

.

 

 

 Vi beställde allt i svart/vitt så klart!

 

.

 I sommar var vi och besökte detta hotell här om ni inte minns. Och efter den natten förstod vi att vi behöver nya sängar här hemma. För jag mådde som en drottning efter att jag sovit i deras sköna sängar. Så på hem vägen åkte vi in på butiken Sova för att testa sängar. Och vipps så stod vi där och beställde tempursängar med el motor. Jag kan lova er söta bloggisar att det finns inget bättre vardagslyx än elsängar där man kan hissa upp ryggen när man skall läsa, istället för att bulla/böka upp med en massa kuddar. Och där till så höjer vi upp våra trötta fötter och ben i ett härligt högt läge. Jag har inte ord för denna ljuvliga säng!

.

Jag frågade sessorna vad dom ville göra idag. Citat Dockan. – Mamma, jag vill ligga i sängen och spela spel och äta godis ♥ Wow, ingen dum ide alls! Men ute skiner solen och vi skall åka tillbaka till Göteborg med bilen ovan, då passar det bra med den inställda middag för Daddy.

Ha en skön dag vänner – Så ses vi lite senare!

 

KRAM

9 thoughts on “TEMPUR FOR EVER

 1. Mia says:

  Så snygga sängar!!
  Nu blir jag liite avis… jag skulle nog också behöva byta ut våra sängar. Har aldrig testat Tempur. Vet bara att jag har jäkligt ont i ryggen varje morgon och då måste det ju vara fel på sängarna!? 😉

  Ha en fab dag! Kram Kram

  • Carola says:

   Hmmmm, låter som att det är sängarna det är fel på! Så var det med mig också men då var det mer nacken som inte vaknade till tipp topp. Men nu är min kropp som en 17 åring igen, och bara efter en enda natt:)! Tänk dig då hur bra min kropp kommer att må efter ett år, hihi!

   Kram CC

 2. Lifessilverlining says:

  Förstår de ville stanna i sängen de små! Vi köpte nya sängar för något år sedan, det gör mycket att man sover bra. Ha en toppenlördag snygging! Kram Nilla

 3. Eva says:

  Kan inte leeva utan våra tempur madrasser. Har rygg ryggproblem. Helt undebara och passar till vår kontinental sängar perfekt.
  Formar sig efter kroppen och ryggen. Ett måste! Om man har ont i ryggen.
  Puss vännen
  Eva

  • Carola says:

   Tack för kommentaren Eva!

   Jag har bara sovit en natt. Men känner redan att det kommer bli bra med Tempur. Kul att höra av en annan att dom är bra! För det är alltid lite svårt att känna av en säng i en butik på bara någon timme, så där. Det är ju ändå en hel del pengar det rör sig om. Men Tempur är ju bara helt ♥!

   Kram CC

 4. MissTess says:

  Håller med, Tempur är helt klart det bästa jag testat! Så himla skönt för kroppen och ju äldre man blir desto viktigare känns det med sängvalet.

  Hur har det gått med ditt ”lilla bekymmer”?

  Kram

 5. mrs Sessan says:

  Vad spännande, ni gick för tempur :)))
  Maken är beroende av sina tempus kuddar & ville helst ha tempur säng, men eftersom jag inte alls klarar ligga på tempur kuddar vågade jag inte….
  Men vi är båda jätte nöjda med vår säng & att den är motoriserad är ju det bästa för min kropp 😀

  Fast er var snyggare än vår……. 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *