Packning pågår

09244

 

256aa

 

26644

 

15944

 

.

.

.

Hej Söndag!

.

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Här hemma håller vi på att packa i hop oss för en liten cykeltur hem till våra vänner som idag har bjudit in oss och lite andra vänner till sitt årliga glasscaféet hemma i deras vackra trädgård. Vår vän Jocke är småstadens egna lilla ”Ernst Kirchsteiger”. Det lagas mat, desserter och glass från grunden. Och allt smakar gudomligt! För er som gillar mat så kan ni följa hans blogg här.

Jag var just inne på nätet och tänkte köpa mig en ny sommarparfym. Någon som har något tips? Jag ramlar alltid tillbaka på samma lukt. Jag har en favorit från Gucci som jag nästan alltid köper. Det skulle vara roligt med en ny doft tänker jag. En doft för sommaren 2015. Dofter förknippar man mycket med en tid, en upplevelser. När jag var ung under 80-talet så hade jag länge en parfym som hette Magnolia som kom från Yves Rocher. Om jag idag skulle känna den doften så skulle jag tänka på alla skoldiscon och skidresorna man gjorde på 80-talet. Vännerna, maten och kläderna mm. Åhhh vad jag gillade 80-talet.

.

Nu ska jag fortsätta att fixa lite här hemma innan vi åker.

.

På återseende!

Kram/Carola

6 thoughts on “Packning pågår

  1. Emma says:

    Hej hej
    Jag kan föreslå jimmy choo, den rosa flaskan. Den är gudomlig och jag får alltid massor av frågor om vad det är för underbar parfym jag har på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *