Cult design – Sorbus

09644

 

192444

 

11044

 

Liten nya krukor har fått flytta in hos oss. De kommer från Cult design och heter Sorbus. Jag har köpt dessa krukor under många år. Tidigare har jag vita och lite högre som pryder nästan alla mina fönster hemma hos oss. Men numera så har jag gått över till dessa grå. Tycker de är enkla, stilrena och håller i längden. Jag menar att trender kommer och trender går men tycker då ändå att dessa består.

.

.

.

 

 Godmorgon Lördag!

.

Ja då är det festival yra i vår lilla småstad. Vi bor mitt i stan så vi får delta mer i festivalen än vad vi vill långt ner på natten. Men igår hade utestället en riktigt bra trubadur ( en kvinna) som sjöng riktigt bra och väldigt bra musik val! Så igår var det faktiskt väldigt mysigt att sitta ute och lyssna fram mot småtimmarna och sippa på ett glas rött under filten och småprata och planera sommaren med min man.

.

 Nu skall jag laga lite frulle till hela familjen sedan blir det till att gå ut på festivalen och kika runt lite.

.

Vi ses lite senare!

Kram/Carola

.

3 thoughts on “Cult design – Sorbus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *