fågelbogunga

 fågelbogunga

 

 

.

.

Hej igen vänner

.

Är det någon utav er söta läsare som har en sådan gunga i er trädgård? Jag hittade denna gungan på TOYS’R’US tidigare idag. Föll faktiskt för denna stor fågelbogunga eftersom den är så snygg:). Vi har en liknande sådan gunga på vår strand en bit utanför vår lilla småstad. Men den är mycket större och det får plats fler barn på den. Denna gungan är ju för en eller max två barn. Men den tar 100 kilo så den kan ju även vi vuxna använda om vi skulle få lust.

.

Denna helgen består av flera kalas, så det gäller att hålla ordning på logistiken. Vi har köpt många presenter och varit runt i massa barnbutiker för att hitta de perfekta presenterna till barnens vänner. När man är liten så är det viktigt med kalas och presenter. En del gillar ju Frost ( som min lilla gör) andra gillar MONSTER HIGH och så vidare. Det gäller att hålla reda på vem som gillar vad.

.

Idag är det inte vår lilla flicka som skall ha kalas utan hon skall gå på kalas. Men vi har ändå köpt lite fina inbjudningskort och kuvert med FROST-motiv samt papptallrikar med FROST-motiv. Det gäller att var ute i god tid:). Vår tjej köper allt som har Frost på nämligen.

.

.

Nu skall vi göra i ordning oss för ett utav alla kalasen i helgen.

.

Ha en fin kväll vänner!

Kram/Carola

tillvisitkort2

One thought on “fågelbogunga

  1. Tina says:

    Vilken fin gunga. Finns den hos ToysRus?
    Jag har sett den i en inredningstidning i våras tror jag?
    Bra tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *