Lunch på Clarion Post

Lunch på Clarion Post

 

Lunch på Clarion Post

 

Clarion Hotel Post mitt i Göteborg, är sannerligen inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell med extra allt. De har tagit hjälp av Marcus Samuelsson, göteborgare och en av världens mest framgångsrika kockar, för att skapa samtliga av deras mat- och dryckeskoncept. På Norda Bar & Grill möter svensk västkust amerikansk östkust. Det är verkligen en njutning för både öga och gom.

 

Lunch på Clarion Post

 

Lunch på Clarion Post

 

 En heldag med min goa svägerska Annika startade vi här med en lunch och ett glas rött.

 

Lunch på Clarion Post

 

047

 

 Hotellet är uppdelat i två delar, där Göteborgs anrika posthus fogats samman med en minst lika spektakulär ny del. En receptionsdisk helt i kristall möter historiska inredningsdetaljer från Posthusets storhetstid. Mörka varma färger i kombination med moderna möbler ger en mysig och ombonad atmosfär. Men ännu mer intressant än arkitekturen är idén om en helt ny mötesplats och en arena för det nya, kreativa Göteborg.

.

Lunch på Clarion Post

 

Lunch på Clarion Post

 

 

.

.

 Clarion Post
Drottningtorget 10,
411 03 Göteborg

Kram/Carola

tillvisitkort2

6 thoughts on “Lunch på Clarion Post

  • Carola says:

   Du får hojta till om du kommer till Göteborg i sommar. Då kan jag visa dig lite sköna ställen som du inte får missa när du är i Götet:)!

   Kram Carola

 1. Therese says:

  Vad kul att du bloggar om detta ställe. Gick förbi där sist jag var i Gbg och tyckte det såg maffigt ut så jag googlade och bestämde att näta gång vi bor i Gbg så blir det nog där. 🙂

  Kram

  • Carola says:

   Det kan jag tänka mig att du gjorde Tess. Vi har ju ofta lika smak du och jag:)♥
   Det är ett jätte bra ställe. Tror du skulle trivas där!

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *