NYTT FRÅN LINDEX AND AMERICAN WAY

Dagens girls. Sockret bär en topp från Nolita, Ny kjol från Lindex (men visst är den helt underbar)?, Nya Ballerina från Replay, solisar från Dior. Dockan bär en topp från Nolita, Ny kjol som syster yster har från Lindex, Skor Tommy Hilfiger, scarf från Dior.

 

.

Hello Soliga Torsdag!

Men jag säger bara wow, vilket härligt väder vi har vänner. Tempen visar just nu på 35 grader i solen på vår balkong (snacka om kvällssol), det är bara så underbart nu! Jag har bränt mig så jag är röd som en kräfta också, hihi! Jag har aldrig bränt mig tidigare i hela mitt liv. Någon gång skall ju vara den första.  Är det någon som har något bra tips på vad man smörger sig med när man bränt sig i solen?!.

 

 

Mina Amerikanska girls i trädgården. Jag verkligen toookälskar allt som är amerikanskt. Jag tror på tidigare liv och jag vet att jag då har levt i Texas i USA. Jag var ju där för ca 15 årsedan med Daddy. Och när jag då kom till Fort Worth i Texas så kändes det som jag kom hem. Ja, det låter kanske konstigt. Det var också en mycket konstig känsla men jag kände verkligen så. Jag är helt säker på att jag bott eller jobbat där tidigare i ett annat liv. Jag spådde mig för ca 1,5 år sedan och då  fick jag veta att jag har jobbat som kirurg i tidigare liv vid två tillfällen, men jag fick också veta att jag jobbat med mediciner och att jag varit indian. Det låter kanske lite konstigt det här för er som inte tror på spådom och tidigare liv mm. Men jag vet att saker som denna kvinnan berättade för mig är sant. För saker har jag haft i mina drömmar och det har byggt upp saker hos mig som jag har med mig i detta liv. Men det jag vill ha sagt av detta är att jag tror att jag varit en indian i Arizona eller rent av bott en större del i Texas bla. I ♥ USA. Och ikväll kör vi en barbecue med amerikanskt tema rakt igenom.

 

 Idag var jag och Sockret och handlade lite gott till kvällens grillnig här hemma. Vi gick raka vägen till den Amerikanska avd så klart! Vi gick bananas på märket Mcennedy american way. Vi köpte popcorn, Jelly beans, och barbecue Marshmallows så klart (annars så är det ingen riktig amerikansk grillning). Dessutom så köpte vi riktig amerikanskt kött såklart ( den skall vara riktigt blodig enligt min smak) Älskar halvrått kött, hihihi. Kanske har jag varit kannibal också, hihihi. 

.

Önskar er en fin kväll i det fina vädret!

.

KRAM

6 thoughts on “NYTT FRÅN LINDEX AND AMERICAN WAY

 1. Lifessilverlining says:

  Så fina outfits tjejerna har! Ja texas är coolt, kul att ha varit kirurg hihi. Kram Nilla

 2. mrs Sessan says:

  Finaste DU <3

  Vilken energi man får när man tittar in hos dig (som alltid). I LOVE dina moments i bild. Kul att du testar live blogging 😉 Det är ju ett bra sätt att kunna låta det rulla på lite i bloggen när man är i farten.
  Även om jag personligen ryser varje gång jag själv lägger upp halvdana mobilbilder 😛 men alternativet hade vart en ganska tom sommar blogg för min del då takhöjden för att sätta sig vid datan när man bara vill vara ute är hög.

  Rosé vinet är gott, men nu är jag ingen rosé vin kännare. Men kanske desto mera safe då, jag kan ju rysa i hundra år av många roséer liksom.

  Ska se om jag inte kan köra en liten köks grej i bloggen. Vi har ju två delat kök, dvs matrum i anknytning till köket eftersom det inte är så stort. Vi valde att satsa på full inredning & stor kyl & frys i stället för att få plats med en liten matmöbel.
  Men som sagt, jag älskar vårt kök. Det har blivit så bra som det bara kan utifrån förutsättningarna 😉
  Drömmen hade ju självklart var ett STORT herrgårdskök med plats till vårt grande Riviera Maison bord & minst 12 olika stolar runt. Men skall man knöka sig in i lägenhet i Oslo & inte har typ 7-10 miljoner till boende får man nöja sig med det man får :)))

  Njut semestern vidare kära du

  Kram //Sessan

 3. Lotta says:

  Vilka sötnosar, dina american girls 😉

  Jag tror det bor en Texas woman i mig med. Mår bäst i mina boots och längtar ständigt!

  Kram

 4. Milla says:

  Wow vilka fina kjolar! Är ju rätt så inne med ameriknska tryck i kläder minst sagt. Dotterns amerikanska pojkvän tyckte det var lite lustigt när vi såg en massa Bondelidkläder med US flaggtryck i vintras när han hälsade på här. Min dotter har numera två hemma säger hon, det andra är Minnesota och det kan jag i och för sig förstå efter att ha varit där…. Vanilla coke är hennes favvo på amerikanska hyllan! Kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *