KAN INTE FÅ NOG AV GLASVASAR

 En av mina älskade stooora glasvasar/krukor. Idag serverar jag frukt till frukosten. Jag har serverat mycket i denna glasvas, så som nygräddade kanelbullar, välkomstdrink, färska fraller mm. Det är bara fantasin som sätter gränser för vad jag kan servera i denna vas.

 

 

.

Fabulous Friday!

 

 

Har ni sovit gott? 

 Idag vaknade vi av en knallblå himmel igen och solen är brännande varm redan på morgonen, termometern visar redan 23 grader. Det är vi inte så bortskämda med denna sommaren så det känns som man verkligen vill ta vara på denna dagen också. Vet inte om vi skall åka till Västkusten/havet eller om vi lägger oss vid våran lilla sjö här i småstaden.

 

Får det lova att vara en druva?

 .

 

 

Nu skall jag ta och duka fram resten av frukosten ute i solen. Sedan får vi se var vi gör med denna ljuvliga dag!

.

Vi ses senare!

KRAM

8 thoughts on “KAN INTE FÅ NOG AV GLASVASAR

 1. MissTess says:

  Önskar jag hade hälften av dina fina glasvasar;)

  Och så fina kjolar på tjejerna, liknar de från Scotch lite:)

  Kram och ha en fin dag

 2. helenasenklavardag says:

  Hej Carola!
  Håller på med din adressändring! Har ändrat adressen i blogglisten, men när jag ska gå in på din länk, säger datorn serverfel hela tiden! Söker jag på din adress på Google så är de inga problem! Ska kolla igen sedan!
  Älskar också glasvaser!
  Ha en fin dag!
  Kram Helena

 3. Emma says:

  Åh så vackert! Jag gillar också glasvaser & det var riktigt fint att ha frukt i dem! Hoppas att det är okej att jag lägger till dig på min blogglista, jag gillar din blogg:)

  Kram Emma

 4. Svart, vitt & rött says:

  Riktigt härliga bilder!! Jag ser att sommarvärmen har kommit till er också 🙂 Himla gott! Vi måste passa på att njuta av det så länge det varar! Kvällarna är ljuvliga… att kunna vara på stranden är man inte bortskämd med i år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *