Nudefärgade blommor i köket

Nudefärgade blommor i köket

Nudefärgade blommor i köket

Nudefärgade blommor i köket

Nudefärgade blommor i köket

Nudefärgade blommor i köket

Hej vänner!

Förlåt för mitt blogguppehåll i helgen med det har varit många fester och roligheter så jag har inte hunnit med. Men nu är vardagen här igen. 😉

I går var jag och shoppade i Göteborg med min stora dotter, vi brukar göra en mor och dotter dag lite då och då där hon får bestämma vad vi ska göra. I går blev det shopping och fika i Göteborg. Hon har länge letat efter de rätta jeansen Levis 501 med rätt tvättning och igår så hittade vi dem äntligen, lyckan var stor!

Vill bara hoppa in snabbt är på bloggen och säja att jag är tillbaka och önska er en bra start på veckan!

Kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *