En ny matta och en rabattkod till er

Här ser du ett svart och vitt koskinn. Skinnet är en ren naturprodukt och vad kan bli mer nordiskt än en äkta koskinn? Jag gillar den nordiska stilen där fokus är på materialvalen och klassiska varumärken som håller i längden. Jag har länge letat efter en matta till vårt vardagsrum, en matta binder liksom möblerna och det blir ett finare helhets uttryck. Innan såg det ut som möblerna bara flöt omkring i rummet, nu ramas dem in. Men jag har inte hittat någon matta jag har velat ha fram tills nu. Det var ett år sedan vi flyttade in här i denna lite udda lägenhet, och det är inte fören nu som jag börjar känna hur jag  vill ha det.

Denna super fina koskinnet har jag hittat på Kilands Mattor vilket är en butik som har ett mycket stort urval av mattor.  Mattan jag hittade finner ni på denna sidan här,  Det som är speciellt här är att man får gå in själv och välja vilket komönster man vill ha. Eftersom det är naturmaterial och alla kor ser olika ut så får man klicka på den man önskar. Skinnet finns endast i ett exemplar. Jag valde en som hade mycket vitt och lita svart för att det inte skulle ge ett så hårt uttryck. 

Jag fick iden på att ha en komatta när jag satt och såg på Vem bor här, då var det en äkta zebra matta som en kvinna hade i ett rum vilket är riktigt snyggt! De säljer även äkta och oäkta zebra mattor här på Alla Mattor. Det är ju galet snyggt att ha en äkta zebra matta i ett showroom vilket är en av mina drömmar. Även är det så här att man får välja vilken Zebra man vill ha och de är unika var och en.

Nu går jag och funderar på om jag ska måttbeställa en ljusgrå, Marble är en snygg och slitstark heltäckningsmatta med lite kortare lugg (vilket känns ombonat men ändå lite stramare). Tack vare ett färgskiftande mönster, liknande marmor, är mattan lättskött trots sina ljusa toner. Mattan är tillverkad av ett syntetmaterial av högsta kvalitet som är luddfritt och lätt att dammsuga. Här nedan är Marble i färgen ljusgrå.

Denna mattan funderar på att beställa hem till vårt sovrum. Jag vill ha den till en större del under sängen som sticker fram på båda sidorna och nederkant av sängen. Det är skönt att sätta fötterna på något varmt och mjukt på morgonen. Även denna känns lite sval och nordisk i sin stil!

Hos Kilands Mattor hittar man mattor i alla stilar, material och storlekar. Just nu kan jag erbjuda er en rabattkod som ger er 10% rabatt på ert köp när ni handlar hos Kilands Mattor (Det gäller alla mattor i butiken) Ni uppger bara rabattkoden ROOMOFKARMA2017 i kassan så drar de av rabatten till er. Rabatt koden gäller från i dag och fyra veckor framåt.

Kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *