NI MÅSTE BAKA IDAG!

Världens godaste Lchf bröd – Här får ni receptet.

Tjingeling Onsdagsmorgon!
 Ja, jag vet. Brödet ser helt bränt ut på bilden. Men jag kan berätta för er att det är den inte. Det ser bara ut så på bilden?!.
Jag hoppade in här en snabbis för att berätta att detta bröd är heeeelt ljuvligt gott. Idag har jag lagt i lite mögelost och gröna oliver – mums! Man kan lägga i lite vad man gillar så som: torkade tomater, rosmarin mm ……….

På Spotify idag spelar vi den här. Och sessorna står framför spegeln och fixar sig för skolan/förskolan. Jag är så glad för att jag har fått två små sessor som är lika klädtokiga & smycket tokiga som jag. Just nu så är det tjejigt värre här hemma:) Tur att Daddy redan har åkt till jobbet:) Det ligger kläder över allt. Music och trängsel framför spegelen. Jag njuter ….. Det är just så  här jag vill ha det:)!
Nu får jag ta och fixa till det sissta innan jag går över till praktiken.
Vi ses på lunchen igen!
KRAM

4 thoughts on “NI MÅSTE BAKA IDAG!

  1. ryskadockor says:

    hi, hi… roligt med tjejer! Jag har också en sån, som gärna står framför spegeln, planerar sina outfit osv… älskar också att hon har sin egen stil och härmar aldrig andra…
    Ha en fin dag!
    //Lana

  2. Casa of Mia says:

    Vad duktig du är! Brödet ser riktigt nyttigt ut. Hi hi jag har ju också två tjejer men den lilla är den som är riktigt klädtokig och jag hittar henne var och varannan dag i mitt badrum med min sminkväska!! kram och ha en fin dag i solen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *