HEMMA HOS OSS IDAG!

Solen skiner så det är bara till att ta på vårstövlarna, solisarna och gå ut och njuta lunchen:)!
Hellååå!
Här står jag och lagar en färsk räksoppa med saffran, grädde och en massa sting – den är riktigt god kan jag lova!! Lchf är ju helt toppen. Eftersom du/jag får äta riktig grädde, smör, och allt som gör matlagningen riktigt lyckand:)!  Jag tror att jag äter mer mat nu med Lchf, och där med går så går jag ner i vikt. När jag åt tallriksmodellen så åt jag mindre och gick inte ner i vikt utan mer tvärt om?!. Jag kan knappa ner receptet till er söta bloggisar så ni får smaka på min super goda lunch idag:).

Minnetonkas (mina favorit stövlar)
Nu skall lilla nakenfisen få sin dagliga promenad i parken. Det som är sååå bra med att ha hund är att även jag kommer ut på lite runder trots vädret. Men idag är det stråland sol ♥
Ha nu en fin dag alla sköningar!
KRAM

8 thoughts on “HEMMA HOS OSS IDAG!

 1. H`s enkla vardag says:

  Tar tacksamt emot recept på LCHF, för mig som inte är så duktig att planera mat, tycker att det är svårt med de snabba måltiderna, vet aldrig vad jag ska göra, känns som jag aldrig har rätt grejjer hemma! men kan jag ha lite goda recept kanske jag kan ha rätt grejjer hemma!
  Kram Helena

 2. Maria- Wikers Liv says:

  Hej igen! Längesen!
  Tack för dina fina ord om vårt kök! Kaklet är ett vitt 7,5x15cm med fasade kanter. Har faktiskt satt det mesta själv! Så kul med köksrenovering med alla val det medför! 🙂
  Kram/ maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *