Min sommarläsning, Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip

Boken om Blondinbella, namnet som vi alla känner igen. Redan som tonåring blev Isabella Löwengrip Sveriges största bloggare under namnet Blondinbella. Som tjugoåring drev hon flera stora bolag. Vid 28 års ålder blev hon utsedd till Sveriges mäktigaste näringslivskvinna. Hon hade då ett tiotal bolag med över 100 miljoner i omsättning och 30 anställda. Hon var på väg att erövra världen när allt kraschade. På bara några månader förlorade hon allt hon byggt upp och hamnade på psykakuten.

Det här är en ärlig och naken berättelse om hur det egentligen var under de framgångsrika åren. Hur det är att vara en människa som byggt upp en bild av sig själv i sociala medier som inte alltid stämmer med verkligheten. Men också ett försök att hitta den riktiga Isabella efter att ha levt som sin persona sedan tonåren.

Boken är skriven på ett enkelt och målande sätt. Man rycks snabbt in i boken där man får följa Isabella sedan barnsbenen och rakt in i affärslivet. Man blir fascinerad av hennes envishet som tar henne till framgången men och ledsen hur allt hon byggt upp rasar snabbt. Boken är känslofylld och kärleksfull.

Boken är lätt att sträckläsa. Det är underbart när man ramlar på en bok som binder dig fast vid karaktärerna så man glömmer allt annat runt dig. En riktigt bra sommarpocket att läsa under parasollet.

Stor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *