Min kompass i e-handeln

amic2

 

Min kompass i e-handeln

 

Min kompass i e-handeln

Nytt på fötterna, ballerinaskor från Michael kors. Ett riktigt bra REA fynd!

 

 

 

Har ni hört talas om shopAlike någon gång? Det är din kompass i e-handelnsdjungeln. För att finna det vi söker bland internets oändliga utbud har sidor så som  shoppingplattformen shopalike.se vuxit fram för att förenkla det för oss kunder. De har en ambition att göra näthandel mer lättnavigerad. Sidans mål är att samla ”alla butiker under ett tak” och sedan genom färg-, textil-, mönster- och stilfilter göra det möjligt att hitta och jämföra produkter bland flertalet butikers utbud. ShopAlike samarbetar idag med stora e-handelsgiganter såsom Zalando, Wakakuu och Nelly men också med mindre och mer specialiserade nätbutiker.

ShopAlike.se kan ses lite som näthandels Google. Letar du exempelvis efter en specifik var så som jag gjorde här (Michael Kors skor) där kan du genom sidans sökfilter hitta var den säljs och om den någonstans erbjuds till reducerat pris. Jag hittade mina skor nu till ett riktigt bra rea pris via ShopAlike hos Zalando. Testar du att söka på ”Leopard klänningar” får du till exempel upp alla Zalando, Wakakuu och Nelly leopard klänningar, och kan sedan på en och samma sida välja den du tycker är snyggast och genom ett lätt musklick ta dig till nätbutiken där den kan köpas. Utöver kläder har ShopAlike också avdelningar för smycken, inredning, och skönhetsprodukter, bland annat. Detta är ett smart och enkelt sätt att förenkla shoppingen på nätet. Det skall gå fort och smidigt att handla! Jag har hittat mycket utav mina kläder tack vare denna shoppingplattform. ShopAlike finns också i mobilen och kan laddas ner hos App Store.

mkisovrumm

 

mkisovrum

 Vad skall man göra när det regnar ute?

Shop to you drop!

.

Kram/Carola

3 thoughts on “Min kompass i e-handeln

 1. Maria says:

  Ja, det är en smart plats det där. Hamnade där när jag googlade något klädesplagg härom dagen faktiskt.
  Vilket fint och tänkvärt inlägg om människor i ditt liv, som du skrivit tidigare. Känner igen mig i det där…
  Och så måste jag ju säga att klänningen på väggen på bilden i föra inlägget är så söt!
  Kram /Maria

 2. Mian på Finaste mattan says:

  Städa garderober, dammsuga och vara redo för nästa soldag. Det gör vi! I går var Öland nog det enda regnfria stället och vi låg och njöt på stranden efter att ha lämnat ett regnoväder hemma. Idag däremot hrmmm…. öööösregn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *