lattjolajban rummet

alit

 

ali

 

alite
Tjingeling

.

När det är sommarlov och semester men det regnar ute, vad gör man då? När det var tänkt att sola, bada och leka utomhus. Vi har en rikligt liten pysseltjej i vår familj. Hemma hos oss så pysslas det jämt och hela tiden när det inte bakas. Här om dagen for vi iväg  till Göteborg för att fyllde på pysselförrådet på Tiger. Det är verkligen ett tips om ni vill köpa billig pysselmaterial allt från lim, penslar till papper och glitter. Vi fann dessa pappersremsorna som liten har gjort till långa banderoller som nu hänger över hennes säng på rummet, haha. Hennes lilla skrubb är en frisk fläkt för de kreativa sinnena kan man minst sagt säga. Med gammelmormors gamla kristallkrona i taket till egengjorda pompom så speglar det verkligen hennes  personlighet. I dag skall liten göra kollage över sitt nya rum. Jag älskar att göra kollage, planera och göra tankekartor. Vädret ser inte ut att bli så mycket bättre idag ,så det blir till att pyssla och baka idag också?:).

.

Eller vänta nu kom solen fram, kanske blir det en tur till stranden också??

.

Vi ses lite senare!

Kram Carola

4 thoughts on “lattjolajban rummet

 1. katarina says:

  Hej hej!
  men ååå va mysigt med liten pysselprinsessa…;)
  Å va kul att hon också gillar inredning….det är ju så roligt när även de små vill ha fint runtomkring sig…
  Å så läste jag ditt förra inlägg med tårar i ögonen.
  Kände igen mig så väl…precis så är det ju…
  Ha en fin dag!
  Kram Katarina

  • Carola says:

   Vår stora dotter har aldrig varit så noga med sitt rum som vår lilla tjej är. Men den lilla tjejen har en starkare vilja när det gäller allt, hihi. Men det är roligt att de bryr sig om inredning.
   Vad mysigt att höra att det finns någon där ute som känner igen sig. Igland känns världen så himla hård och jag känner mig ensam att vara så blödig:)
   Tack för denna kommentaren ♥ värmer!

   Stor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *