Midsommar 2020 i Torekov och ett kärt återseende

Mina två minsta älsklingar i familjen. Livet med en hundvalp är verkligen aktivt och roligt, jag är så glad över vår nya familjemedlem Hedda ❤️

Det blev en annorlunda nubbe i år ?? Det vad jag som inhandlade och då blev det ett shot ?

Midsommar i Torekov 2020 var riktigt lyckad i år. Att vi fick med oss den stora tonåringen med vän blev en extra trevlig bonus på midsommar. Med stora barn så kan man inte alltid bestämma vad dom eller familjen ska göra för dom vill liksom inte med på allt längre ? Men alla älskar Torekov/Bostad och även denna midsommar.

Nu vad det ett tag sedan jag hade tid och blogga. Mycket för att denna våren har i te varit sig lik med Corona och gräspollen har varit jobbigare än vanligt! Jag har och är så trött så jag finner inga ord till att förklara min trötthet den senaste månaden. Men det går över, det är bara gräspollen som ställer till det.

Nästa vecka börjar min semester och då ska här vilas men också ta tag i saker som jag inte velat eller orkat prioriterat så dom träningen mm. Mer energi så kommer jag även blåsa igång denna bloggen igen för jag älskar ju att fotografera och dela med mig här på bloggen.

Önskar er alla en toppen fin dag i värmen! Kanske har ni hemester, vad gör ni då? Denna sommaren kommer bli annorlunda! Dela gärna med er och berätta vad ni ska göra i sommar?! Blir så nyfiken ?

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *